Zobacz wyniki ankiety: Jestem za regulaminowym zakazem dopiskow "wyslano z ..." pod postami uzytkownika...

Głosujących
74. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Wątek: Po co ludzie piszą za pomocą czego wysłano post?

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie Odp: Po co ludzie piszą za pomocą czego wysłano post?

Szczerze mówiąć także "wisi" mi ten problem, który to uważam za lekko wyolbrzymiony. Regulowanie wszystkiego i cenzorowanie trąci mi lekko starym systemem, ale jak ktoś się nudzi i nie ma żadnego zajęcia to zajmuje się takimi pierdołami.
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Trochę z niewiedzy jak zmienić domyślne ustawienia a troche dla lansu, że mają iPhona :P

Jakie proporcje między tymi postawami ? Nie wiem.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jestem przeciw regulowaniu tego za pomocą regulaminu.
    Ja chyba też bym tego nie dokładał do regulaminu. Ostatnio jakiegoś nie doczytałem to znaczy zaakceptowałem przed przeczytaniem i wyłudzili ode mnie trzy dychy. Tu będzie podobnie i przysporzy to tylko roboty moderatorom. Ale może założyć wątek gdzie znalazłyby się pewne zachowania czy wpisy uważane powszechnie za obciach na Forum?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Wysłane ze sklonowanych obcęgów
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    IL

To forum fotograficzne i o ile może mnie zainteresować, kto czym fotografuje, to zupełnie nie obchodzi mnie telefon, jakiego używa. Tym bardziej, że jak ktoś wspomniał wyżej, często w poście są dwa słowa komentarza i zaraz cała linijka, z czego to wysłane.

Ale można jeszcze inaczej. Jak by na to nie patrzeć, jest to reklama.
    I urządzenia, i softu. Jeśli ktoś bardzo chce reklamować na forum swoje urządzenie telefoniczne, niech zapłaci złotówkę od swego postu z reklamą urządzenia, którego używa.
    Mógłbym wtedy przełknąć te wszystkie tapatalki wiedząc, że wysyłający płaci na zbożny cel, np. utrzymanie serwera.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Mnie to irytuje, ale nie głosuję za regulaminowym zakazem.

Powinna wystarczyć presja społeczna. A poza tym na forum nie widać człowieka, więc każdy rys osobisty jest cenny....

-->> Wysłane tym razem z peceta, ale mam też iPada, iPhona i iPoda, oraz sporych rozmiarów telewizor <<--

Dopiero zaczyna Awatar jb79

Jeszcze parę dni temu miałem w tapie że piszę ze swojego galaxy S2 (i9100) ale wykasowałem bo widzę że nie się czym chwalić
    Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    -->> Wysłane tym razem z peceta, ale mam też iPada, iPhona i iPoda, oraz sporych rozmiarów telewizor <<--
    czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)

Dopiero zaczyna

Ten podpis z czego został wysłany post to raczej kwestia oprogramowania, które samo, czasem bez wiedzy, dorzuca taki kawałek tekstu.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

A myślałem że jestem sam :uff:
    O ile dzieciaków chwalących się sprzętem kupionym przez rodziców potrafię zrozumieć, to dorosłych ni w ząb. Pewnie zwykłe prawo stadne..

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Też jestem za usunięciem. Może W TEJ CHWILI nie jest to jeszcze bardzo uciążliwe ale pracuję w Banku gdzie czasem a aplikacji w wymianie maili gdzie wątek jest dość długi i wieloosobowy, to 4/5 czasu na przeczytanie tegoż wątku zajmuje odfiltrowywanie treści od pozostałej zawartości maila potocznie zwanej spamem (właśnie te stopki podpisy itd. ) Poza tym po co zaśmiecać bazę danych setkami kopii tego samego zdania? Stopka na bazie wisi raz. Ale taki spam w treści postu już nie.
    A wracając do CB to bywały posty z tym wpisem "wysłano z" który był tak umiejscowiony że w życiu bym nie pomyślał że to już jest stopka. To był dla mnie po prostu enter w treści postu co przeszkadzało w czytaniu.

Bywalec
    Miasto
    Radom

A ja głosowałem przeciw, nie jest to chyba problem rangi regulaminowej...
    Jest to raczej sprawa elementarnej kultury i szacunku dla innych czytających, ale również tolerancji!

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów