Ostatnio coraz więcej osób pisze na końcu posta zdanie dotyczące tego czego użyli do wysłania tegoż posta. Po co?
Wysłane z dyni na satanistyczne Halloween.
Ostatnio coraz więcej osób pisze na końcu posta zdanie dotyczące tego czego użyli do wysłania tegoż posta. Po co?
Wysłane z dyni na satanistyczne Halloween.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Te podpisy są automatycznie dodawane przez programy z których został napisany post, oczywiście jest opcja żeby wyrzucić ten podpis ale nie wiedzą albo nie chcą tego zlikwidować.
Fakt, trochę to irytujące przy przeglądaniu
Nie wiedzą... szczególnie Ci, którzy ten podpis mają zmodyfikowany po swojemu
Tak - irytują, bo często jest tylko kilka słów treści postów , a większość to stopki, podpisy itd. i trzeba przebijać się enty raz przez to samo.
O ile widzę sens stopek np. sprzętowych, czy z linkiem do galerii, to już to kto jaki tel. posiada z mojego punktu widzenia jest kompletnie nieistotne. A może ludzie fora mylą?![]()
|6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
andrzeswierc.pl
A co to komu przeszkadza.
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
wyszukiwarce forumowej przeszkadza, to raz.
uzytkownikom, ktorzy musza czytac darmowa reklame, to dwa.
po to sa google, zeby znalezc opcje wylaczania takiego spamu.
a dodatkowy zapis w regulaminie tego forum moze znaczaco pomoc niektorym w umiejetnosci wyszukiwania takich informacji. osobiscie jestem zdecydowanym zwolennikiem dodania takiego zapisu w regulaminie, bo to jest robienie smietniku z forum...
tez mam nadzieje, ze ten watek sciagnie osoby zmeczone takimi dopiskami i okaze sie to na tyle silny glos, ze pojawi sie stosowny zapis w regulaminie forum...
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
google czy inne przegladarki indeksujac tresc postow moga nie odrozniac takich dopiskow od faktycznej tresci uzytkownika. chociaz przy tych standardowych dodatkach co najmniej google powinno byc dostatecznie inteligentne...
natomiast niewatpliwie sakramencko wpieniajace jest to jak te dopiski smieca na forum. bo tez kogo do ciezkiej anielki obchodzi ze...
Sent from my telefon on kibel na drugim pietrze ???
Chcą się pochwalić smartfonem, albo innym tabletem. Przecież nie każdy ma.