Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [WARSZAWA] KONCERT "Solidarni z Białorusią" 12.03.2006

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie [WARSZAWA] KONCERT "Solidarni z Białorusią" 12.03.2006

http://www.wolnabialorus.pl/glowna.php

Wystapia m.in. Habakuk + Muniek Staszczyk, Raz Dwa Trzy, Hey

Ja sie wybieram pofocic

zendobendo
    Guest

Domyślnie

Ja też będę, ale może to niewypalić z powodu pogody słyszałem/

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Jeśli pogoda dopisze również będę, choć z moją ilościa szkieł niewiele ustrzelę. Jesli nie pofocę to chociaż wesprę duchowo wolną Białoruś

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hehe na manife idziemy moze tez sie przejde a moze spotkamy sie wczesniej? powiedmy o 7:00 co by od poczatku moze troche reporterki zrobic i sie zaprzyjaznic z sekurity ;-),

Ps. Vitez a nie zmarzniesz, nie boisz sie zimy, wiesz zimno moze byc ;-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Ps. Vitez a nie zmarzniesz, nie boisz sie zimy, wiesz zimno moze byc ;-)

Jak bedzie zimno to chowam aparat, zaloze rekawiczki i poskacze troche przy muzyce 8) . Jak bedzie tak jak wczoraj/dzis to bedzie OK - 17 to troszke cieplej niz plenerki o 6 rano

Napisz cos wiecej o tej manifie? Link jakis? 7 rano to za wczesnie ale od poludnia moge juz sledzic jakies inne wydarzenia 8)

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no koncert jest chyba swego rodzaju manifa, to mialem na mysli... a spotkac sie wczesniej po to zeby sie pokrecic troche na zapleczu sceny... no ale jak tam kto chce... ja zobacze jak z czasem bedzie jak sie uda to tam troche sie pokrece...

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    moze tez sie przejde a moze spotkamy sie wczesniej? powiedmy o 7:00 co by od poczatku moze troche reporterki zrobic i sie zaprzyjaznic z sekurity ;-),
    Chętnie się przyłączę jednak 7 rano to trochę za wcześnie, bardziej byłbym skłonny jak Vitez koło południa. Jak mówią wszelkie prognozy będzie pochmurno więc można śmiało troszkę popstrykać na starówce.

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Tzn ja sie sprobuje dowiedziec u organizatora o ktorej on zaczynaj montaz scenu itp sprawy, obstawiam albo sobota wieczor albo niedziela rano, dlatego taka pore podalem, bo pozniej lepiej z 7 zmienic na 12 niz na odwrot ;-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A mozesz Jac podpowiedziec jaki jest sens krecic sie AZ 10 godzin (7-17) w okolicach sceny?

Z tego co widze z roznych zapowiedzi to ma byc koncert a nie piknik/manifa/parada... tak wiec owszem - ludzie beda sie wczesniej zbierac ale raczej od 14tej i pozniej...

Ja tam okolo 16tej planuje byc chyba ze mnie ktos przekona ze warto byc wczesniej... nie mam zapedow architektonicznych wiec rozkladanie sceny mnie nie rajcuje

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

tzn wiesz jak chcesz zrobic koncert to mozesz byc o 17 min na 30 min, jak chcesz zrobic o czym reportaz to musisz wiedziec co to jest i posiwecenie 10h to moze sie okazac duzo za malo w koncu tu nie chodzi o "koncert" tylko o solidarnosc z bialorusia chyba nie? sadzisz ze robac zdjecie np Munkowi ktos cos w tym zobaczy poza Munkiem na koncercie... dla mnie tematem jesli na to pojde bedzie Bialorus i przy okazji przygotowania do koncertu itp... moze byc tez tak ze bede tam 10h a o 17 zrobie super zdjecie... nie wiem... informuje tylko co planuje... zeby pozniej nie bylo ze na ostatni moment cos rzucam ;-)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów