Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Wysyłamy staruszka na emeryturę

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Wysyłamy staruszka na emeryturę

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    kolego, czytaj ze zrozumieniem to co napisałem ponieważ nigdzie nie napisałem ze 7d to "przestarzała konstrukcja" zresztą sam fakt ze wolałbym go od 650 powinien dać Ci do myślenia. Osobiście uwazam ze zaden aparat nie jest przestarzały jesli da się nim robić zdjęcia, nawet ten sprzed 100 lat. Co do 7d uważam ze w cenie 4,5k są (jak dla mnie) ciekawsze propozycje na rynku, choćby N d7100 który ma lepszą matrycę i np tryb filmu 50i w Full Hd co dla mnie jeko filmowca jest doć istotne. Podobnie w kwestii 5d2 wolałbym bym dziś kupić 6d ze względu na lepszy AF i wyzsze ISO. Pamiętaj ze cwanon nie jest monopolistą i konkurencja w ciągu ostatnich 5 lat wypuścia sporo ciekawych puszek...
    Centur bez urazy, ale raz piszesz na tak a raz na nie, jeśli chodziło o 7D
    Tak się składa, że używam od jakieś czasu 7D i 5DII i nie zamieniłbym ich na 6D, bo nie cierpię plastikowych puszek. To efekt tego, że wychowałem się na przyciężkich body Canon-a
    Jeśli chodzi o AF w 7D to jest spoko i raczej lepszy IMHO niż ten w 6D.
    Konkurencja mnie też zbytnio nie pociąga - jakoś nie przypadła mi do gustu pod względem wyglądu obrazka.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 25-10-2013 o 17:38
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów