Liczyłem na torbę :/
Liczyłem na torbę :/
a ja dopiero co kupiłem torbę ;D chociaż tych plecaków przez jedno ramię nie lubię![]()
W ciągu 5 minut poszłyyyy. ;-)
Chodzi o to, że jeśli znajdziesz art. w promocji, to kosztuje 50% ceny, ale jest tylko 10sztuk w tej cenie. Następne są już tylko 10 % taniej od ceny wyjściowej.
http://www.cyfrowe.pl/10lat?utm_sour...cja-urodzinowa
Cały problem polega właśnie na odpowiednio szybkim znalezieniu produktu w promocji dnia![]()
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 25-10-2013 o 11:08
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Myślicie, że jest szansa na jakąś tanią puszkę?
Wczoraj ML zabił mi aparat całkowicie, potrzebuję kupić coś z APS-C.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Błąd w pamięci nvram. Jedna wartość została zmieniona z 0 na 1, ale to była zła wartość. Jest to mój błąd.
W aparacie miga dioda LED od SD (więc nie jest najgorzej, ale póki co nikt nie wie jak naprawić) oraz są wyświetlane informacje w wizjerze.
Używając oficjalnej stabilnej wersji ML nie powinno być takich problemów. Testowe zwykle też są przetestowane przez kogoś innego, problem jest wtedy gdy jesteśmy pierwsi w teście danego kodu...
W dniu dzisiejszym, szef kuchni poleca:
Sandisk SDHC 8 GB Ultra 30MB/s - Karty pamięci - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
Gdzie tu promocja - karta SD 8GB za 36zł ??? W innych sklepach już od dawna za 30zł![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII