Cytat Zamieszczone przez e4r5t Zobacz posta
Witam, od 2 miesiecy zbieram sie za wymiane body, ale na nic nie moge sie zdecydowac, bo w kazdej puszcze znajduje jakies "ale" wiec postanowilem, ze moze by tak kupic cos z pelna klatka w moim przedziale cenowym stac mnie jedynie na 5d, tylko czy ta puszka nie jest juz za stara jak na dzisiejsze czasy, a tym bardziej do celow zarobkowych(sluby,sesje plener,studio). Do tego nie mam w ogole pojecia o ff, jak szukac w ogole obiektywow,jak sa oznaczone? Kupujac obiektyw pod apsc moge go zapiac pod ff?jak wypada jakosc obrazka na tle dzisiejszych aparatow z apsc, a dokladnie porownujac do 50/60d, d7000,d300/s? Gdyz te biore pod uwage. Nie mialem stycznosci nigdy z canonem, wczesniej pentax i nikon, ale od zawsze jakos ciagnie mnie do Canona i wydaje mi sie, ze ma jakby lepsza jakosc obrazu niby wszytsko i tak ustawia sie w ps czy cr, ale mimo tego to cos nadal ma canon. Patrzac na fotografow, ktorzy cykaja zdjecia do jakis magazynow ckm itp itd albo sesje mody, czy ogolnie modeli/modelek w 99 przypadkach uzywaja canona, wiec cos w tym musi byc. Pozdrawiam i licze na wasza pomoc
Prowokacja ??