Słyszałem... sam nie mam ( jeszcze) ale nagrywanie filmów w 50D nie jest jego podstawową funkcją tylko możliwością daną przez zewnętrzne ( niecanonowskie) oprogramowanie.... więc taki szarak który chciałby kupić aparat z tej aukcji (bo nagrywa filmy) całkiem poważnie zostanie oszukany... czyż nie?
EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)
--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--
HIT ! Obiektyw Canon EF 40 mm f/2.8 STM SZEROKĄTNY (4012959193) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nigdy nie myślałem że 40mm to "szeroki kąt"
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 26-02-2014 o 20:51
"szeroki kat" to umowna definicja, oznacza obiektyw szerszy od normalnego. Jezeli przyjmiemy za normalna ogniskowa 50mm lub 43mm (jako przekatna), to 40mm to szeroki kat![]()
Na FF to zasadniczo jest szeroki kąt, umiarkowany, ale jednak - biorąc pod uwagę, że jako standard uznaje się ogniskowe w okolicy 50 mm, a 35 mm to już bezapelacyjnie jest obiektyw szerokokątny.nigdy nie myślałem że 40mm to "szeroki kąt"
Mi natomiast w tej ofercie najbardziej podoba się poniższy ustęp:
"Dzięki zastosowaniu elementów asferycznych można uzyskać wyjątkowo dobrą jakość obrazu na brzegach, co znacznie zwiększa profesjonalizm wykonanych zdjęć. "![]()
Ostatnio edytowane przez FlatEric ; 27-02-2014 o 18:10
SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
Analogowy DeviantArt
Wypociny formalne
Wypociny techniczne
sprzęt w wyjatkowo atrakcyjnej cenie... tylko brać i nie marudzić cnon eos 450d (4283983620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cena 99.999pln