Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
jaś

Jasne, jak wszystko sprowadzisz do rozdzielczości 800 x 600 pikseli to różnice będę prawie niewidoczne.
Jak zaczynasz drukować duże rozmiary lub wycinać szczegóły ze zdjęcia to widać natychmiast.

Zobacz #129 w wątku AF w bezlusterkowcu

jp
nie pisałem o internetowych obrazkach 900x600, pisałem o dużych wydrukach - 5DIII nie powinien mieć problemów z dużym wydrukiem, to były tylko mniej lub bardziej ironiczne cytaty z twoich własnych wypowiedzi, ale staram się nie krytykować,

myślę że a7 to fantastyczny sprzęt o potężnych możliwościach, nowoczesna matryca sony o dużym dr, duże możliwości kadrowania już zrobionego zdjęcia, brak problemów typu ff/bf sprzęt jest nieduży i lekki kompletność systemu (wybór szkieł) oczywiście mniejsza niż w canonie ale jeśli pasuje to nie ma się o co martwić, pozostaje jeszcze pytanie o rozwój bo jak dotąd sony się miota wypuszczając co chwilę jakąś linie aparatów by po kilku miesiącach stwierdzić że wyprodukowało coś lepszego ale jeśli budżet to przetrzymuje to widzę problemu - dla mnie sprzęt poza zakresem kasy jaką jestem skłonny przeznaczyć na korpus i to jego jedyna wada.