Oglądam sobie wczoraj film "Uznany za Fundamentalistę" z Kate Hudson i Kieferem Sutherlandem, akcja dzieje się przed zamachami w WTC a tu proszę:
Oglądam sobie wczoraj film "Uznany za Fundamentalistę" z Kate Hudson i Kieferem Sutherlandem, akcja dzieje się przed zamachami w WTC a tu proszę:
O obiektywach wiem prawie wszystko
Dobrze, że nie mark II.![]()
film jest z 2012-go:
Uznany za fundamentalistę (2012) - Filmweb
The Reluctant Fundamentalist (2012) - IMDb
ja w sumie chyba wole w ta strone. sa filmy dziejace sie w latach 2005-2010, gdzie aparaty fotoreporterskie to analogowe Pentaksy
czy Minolty MD, np: http://www.filmweb.pl/Ostrza.Chwaly![]()
Ja załapałem że aparat z 2005 był w filmie z 2001 i już miałem pisać jakim to cudemPóźniej sprawdziłem filmweb i już zrozumiałem.
Napisałem przecież wyraźnie AKCJA DZIEJE SIĘ PRZED ZAMACHAMI NA WTC a nie że film jest z 2001 roku...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A widzieliście Niezniszczalnych? Jest taka scena reklamująca filmowanie 5d mk II![]()
Mi się dziwne wydało najpierw to, że Kate kuka na podgląd zdjęcia i od razu zaczęło mi coś nie pasować, chociaż w sumie mogła wtedy robić D30![]()