Pokaż wyniki od 71 do 80 z 98

Wątek: Sigma 24–105 mm f/4 DG OS HSM - kolejna świeżynka z Japonii

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Sigma 24–105 mm f/4 DG OS HSM - kolejna świeżynka z Japonii

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Testy przeprowadzają rzetelnie. Chyba najlepsze testy szkieł w necie.
    Ja mam trochę inne zdanie. Po tym co wyczytałem w temacie niektórych szkieł które posiadałem lub posiadam niewiele się sprawdziło.

Cytat Zamieszczone przez McLaren Zobacz posta
    Jak byś się zaintersował trochę to byś wiedział...
    że "tyle co fabryka dała" minus orginalne pudełko (dostajesz białe kartonowe) i karta gwarancyjana (dostajesz sklepową, orginał idzie z aparatem).
    Głupoty piszesz. Większość sprzętu kupuję w FOTOIT. Sprawdź u nich ceny. Zawsze dostaję komplet jak w sklepie z oryginalnym pudełkiem, pełnym zestawem, oryginalną gwarancją, paragonem lub fakturą. Dodatkowo jak się jest stałym klientem można coś utargować. Kupowałem też u nich 24-105 kilka lat temu, wtedy kosztował mnie 3050 PLN i była to bardzo dobra cena - cały komplet jak wyżej. Aktualnie kosztuje u nich 2799PLN. To samo w innych warszawskich sklepach jak chociażby - BEA (2749), BTFOTO (2799). Wiem, bo u nich też kupowałem. Nie spotkałem się jeszcze żeby ktokolwiek proponował mi wersje OEM, o białych pudełkach nie wspomnę.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 03-11-2013 o 11:24
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów