"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jak sie ma i tablet i netbooka, to sie jednak woli to drugie targac, jesli tylko do przegladania do netu...
doswiadczenia. mialem (w sumie nadal mam) ipada sluzbowego i porownanie hermetycznego rezerwatu apple'a z normalnym androidem (telefon/tablet). porownania morderczego,
bo pod andoidem wszystko dziala szybko i sprawnie i daje uzytkownikowi mnostwo swobody wyboru rozwiazan. na iosie uzytkownik ma swobode wyboru... jedynego slusznego
wymyslonego przez applea rozwiazania![]()
Ja też mam "służbowego" ale przez to że to rozwiązanie jest jakie jest to nikogo od wieśniaków nie wyzywam.
No jest sztywne ale to ma też zalety. Ot po prostu jest wybór.
To tak samo jakbyś biadolił, że Nikon to strasznie sztywny system bo się da w nim używać praktycznie tylko szkieł systemowych.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner