Pokaż wyniki od 1 do 10 z 131

Wątek: Lustrzanki pełnoklatkowe

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Lustrzanki pełnoklatkowe

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    To czemu się tak pieklisz o ten AF w Sigmie. Do czego jest Ci to potrzebne, jako amatorowi? Do tej pory myślałem, że właśnie do pracy. A teraz to już zgłupiałem.
    To ja Ciebie nie rozumiem. Tylko zawodowcy potrzebują szybkiego AFa? No proszę Cię...
    To, że używam sprzętu do zabawy nie znaczy, że mam z czegoś rezygnować. W sumie jedyne do czego czepiałem się przy tej sigmie to właśnie szybkość AFa, bo nadal uważam to szkło za genialne optycznie za przystępną cenę.
    Przez parę lat jeździłem w rajdach samochodowych, nawet na półprofesjonalnym poziomie. Czasem sprzęt miałem porównywalny z zawodowcami, dla mnie liczyła się rywalizacja i zabawa nie profity i dlatego od auta wymagałem wiele. Podobnie tu.

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    kotleciarz to stan umysłu
    Dzięki

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Znam takich dla których liczy się "ahtyzm" i im bardziej rozmazane tym lepiej i są tacy dla których ciotka i pijany wujek ma być ostry i basta .
    To widać przy prezentacji zdjęć. Czasem ludzie zachwycają sie nie wiem czym, a czasem na zdjęcie z którego jestem dumny nawet nie zwrócą większej uwagi. Ale to właśnie jest fajne, każdy inaczej to odbiera. I w sumie masz rację - moje wywody nt. Picassa jedni uznają za OK, a inni wcale się nie muszą zgodzić. Przytaczanie ich więc trochę mija się z sensem.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 22-10-2013 o 11:48
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów