3 godziny temu kupiłem na ebay 70-210/3.5-4.5 USM zobaczymy ile jest wartza tydzień może wstawię jakieś sample.
3 godziny temu kupiłem na ebay 70-210/3.5-4.5 USM zobaczymy ile jest wartza tydzień może wstawię jakieś sample.
Bardzo miałam ochotę na ten obiektyw ale potrzebowałam Fvat do niego i niestety na ochocie się skończyłoZamieszczone przez stdanielo
![]()
No to kolejne zwierzakowe fotki. Ciągle czekam na nadejście wiosny...choć zwierzaki chyba już ją czują...?
1. żaden inny kadr prócz centralnego nie przyszedł mi tutaj do głowy
2. nieco od tylca...
3. nieco bardziej od przodu też się udało...
4. Niby słonko świeci ale dalej zimno w nos...
5. a toto umykało zamiast pozować...
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 31-03-2006 o 21:16
Zamieszczone przez KMV10
A pewnie, że od przodu wyglądają lepiej![]()
Na #4 obserwowałam to młode dłuższą chwilę - mościło sobie dołek , wstawało, poprawiało, układało się, znowu wstawało i wreszcie się położyło na dłużej a po chwili zwinęło się i wsadziło nochal w łapy i zamknęło ślipia. Myślę, że usnęło... mimo słońca, było dość zimno i to jej chowanie nochala pod łapy mi się skojarzyło z tym, jak ja sama owijam kołdrą nos jak mi zimno![]()
Myślę, że dobrze, że odczekałam do tego momentu ze zrobieniem zdjęcia, bo wcześniej mogłoby się to skończyć fiaskiem - gdyby zwierzak usłyszał dźwięk migawki wcześniej to pewnie poszedłby mościć sobie inny dołek...
Gdzie Ty mieszkasz że taką faunę masz na "wynos" ?? Zdjęcia super. Zbieram na tą sigmę
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jedyneczka z tymi "odwrotnie proporcjonalnymi jeleniami" jest bomba. Plastyka prawego zwierzaka nie wygląda jak z Sigmy, widać na nim jakie kapitalne znaczenie ma odpowiednie światło
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Najlepsze wrażenie na mnie robi nr 3
PS: Jakim obiektywem sfocone?
Na mnie teżZamieszczone przez AdrianP
Wszystko sfocone 350d + sigma 70-300 APO macro DG + ja z drugiej strony aparatu![]()