Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 115 z 115

Wątek: [TOKIN] Moje fotki

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Tokinko, a gdzie byłaś?
    1 - pocztówkowa, ja akurat lubię . W pierwszej chwili pomyślałam, że to Jezioro Żywieckie ale woda zbyt niebieska.
    3 - bardzo ładna, chętnie zobaczyłabym więcej dołu, pewnie zresztą masz jeszcze jakieś z tej serii?
    Na 2 i 5 za wiele nie widać, 4 - chyba za dużo nieba.

Pani z różą - przeurocza, domyślam się, że pozowała - trzeba było ustawić ją tak, żeby nie było tego jasnego "placka" nieba nad głową.

Czekam na więcej .

Początki nałogu

Domyślnie

Hmm, pani z różą nie pozowała, choc raczej zdawała sobie sprawę z tego, że jej zdjęcia robię (nawiasem mówiąc to czołowa polska harfistka - nikt nie rozpoznał....

Na jedynce jezioro prawie na granicy austriacko-włoskiej, dalej to Alpy włoskie, a jeszcze dalej to Abruzja.

Mam tych fotek jeszcze trochę ale staram się selekcjonować ostro, bo co za dużo to niezdrowo. W następnej serii dla odmiany też będzie relacja z wakacji ale zero krajobrazów za to ludzie przy pracy
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Początki nałogu

Domyślnie Ludzie przy pracy - wakacyjnie rzecz jasna;)

1. Na ulicy

2. I na targu

3.
    4. Daj...
    [
    6
    Zdjęcia robiłam początkowo z ukrycia (zwłaszcza na targu i na plaży) ale potem, jak pokazuje to ostatnie zdjęcie tej serii, okazało się że większośc tych ludzi chętnie by nawet zapozowała. Chyba inaczej niż u nas?
    Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 25-11-2006 o 00:35
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Takie fotki lubie (tematyka). Najbardziej podobaja mi się muzykanci. Z czepialstwa to "łańcuszkowiec" ciut za bardzo centralnie a "ręcznikowiec" ma cień od daszka na twarzy co troche przeszkadza, ale nie perfekcja tchniczna tu sie liczy tylko decisive moments Pozdrawiam
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu

Domyślnie

Dla odmiany... kilka górskich kadrów:

1.

2.

3.

4.

Na razie tyle
    Można komentować, można doradzać, można krytykować
    Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 08-11-2006 o 00:22

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów