Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: 6D + 24-105 - prośba o sprawdzenie zdjęć

Widok wątkowy

Bywalec Awatar niantic
    Miasto
    małe - i dobrze...

Domyślnie Odp: 6D + 24-105 - prośba o sprawdzenie zdjęć

banan jesli piszesz "nie posiadacze FF są super ale FF jest super.", a zaraz potem "w przypadku zdjęć pokazanych przez autora wątku, tutaj nie ma znaczenia czy crop, czy ff czy nawet komórka, zdjęcie takiej sceny miałbyś podobne" - to ja mam taki wniosek, że jednak takie super nie są...

Dlatego zawsze uważałem, że FF jest dla ludzi, którzy z tego żyją. Amatorowi FF jest nie potrzebne, ale to tylko moje mało ważne zdanie. To tak jakbym kupił sobie bolid F1 i zasuwał 70 po naszych cudnych drogach skoro nie widać różnicy po co przepłacać? pozdrowienia dla dosi czy tam rexa już nie pamiętam..

"czemu mają służyć takie słowa ? nie rozumiem... nie potrafisz się pogodzić z tym że FF jest lepsze od cropa ?" słowa służyć mają ustosunkowaniu się do tonu wypowiedzi poprzednika. Co do pogodzenia się, nie mam z czym, bo wiem że w pewnych sytuacjach są lepsze. Oczywista oczywistość.

Zresztą nie ma o czym tu gadać..i tak taka dyskusja jest z wyjścia bezsensowna i do niczego nie prowadzi-lepiej zakończyć .. wystarczy offtopu

jelly-fajne fotki
    Ostatnio edytowane przez niantic ; 11-10-2013 o 19:49

Uprawnienia umieszczania postów