Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Mi się bardzo podobają Lubię taki klimat, ładnie przechodzi światło, do tego lekko zmniejszone nasycenie, poniekąd wyblakłe Sam preferuję taki warsztat
dzieki bardzo,to jest jeden z pierwszych slubów w tym sezonie, w kolejce jest ich trochę wiecej, i jezeli będzie czas i chętni to zdjęć bedzie tez więcej
Takie sobie pstryki......jestem na nie. Spodziewałem się czegoś naprawdę lepszego, ale że to zdjęcia z 2013, może z tego roku będą lepsze.
pozdrawiam
Każdy ma swój gust i styl Mi bardzo odpowiadają Piszę o tych z 2 strony
Ostatnie takie sobie jak dla mnie. W 12 i 13 przeszkadzają mi te białe plamy wszędzie. 10 widział bym w szerszym kadrze. Wszystkie podobne, wręcz mieniona tylko ogniskowa albo odleglość od fotografowanych osób. Sam robię śluby tzn "kotlety" brakuje mi może jeszcze do kolegi poziomu bo widziałem też inne prace. Ale jakoś ostatnie 4 fotki nie przemawiają do mnie.
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
nie lubię mody na zdjęcia robione przez krzaki, ale 11 jest fajna
Na razie Nikony z optyką
Dużo zdjęć kadrowanych centralnie- za dużo...
hejka, temat umarł chyba śmiercią naturalną bo ani nie nadrobie roku wrzucania, a myśle że też zdjęcia nie są tak znakomite aby się nimi chwalić, awżne że moi klienci są zadowoleni, ja również, jeżeli trafie coś co będe uważał za max super hiper to zamieszcze , na tą chwilę zdjęcia raczej mozna oglądac na fejsbuniu, wuwuszce oraz na dwóch grubszych (moim zdanem) portalach o fotografii slubnej, chętny zobaczyć efekty zapraszam na priv do rozmowy oraz wymiany linkami, pozdrosy