Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Prośba o polecenie dobrego fotolabu?

Domyślnie Odp: Prośba o polecenie dobrego fotolabu?

Cytat Zamieszczone przez ladydana Zobacz posta
    witam
    nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam się z zapytaniem gdzie można zamówić odbitki z ozdobnym (ząbkowanym) brzegiem? takie jak niegdyś na starych fotografiach.
    Stara obcinarka do zdjęć , lata 70-80 .
    Jedynki Piątki eLki i duperelki

Pełne uzależnienie

Ostatnio zamówiłem partię 60 zdjęć w:

Diprint

I jestem bardzo zadowolony. Bardzo ładny papier (zwykły błyszczący, ale taki grubszy). Kolory takie jak się spodziewałem. Polecam.

Poprzednio zamawiałem w: Zdjęcia przez Internet, wywoływanie zdjęć ,tanie zdjęcia . i dostałem zdjęcia z bandingiem na mgle (to samo zdjęcie a diprint wydrukowali prawidłowo, więc się da). W foto4u bywały problemy np na rogach budynków. Pojawiały się wokół nich duchy.

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez ladydana Zobacz posta
    witam
    nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam się z zapytaniem gdzie można zamówić odbitki z ozdobnym (ząbkowanym) brzegiem? takie jak niegdyś na starych fotografiach.
    Nie wiem czy jakiś fotolab to oferuje, nie spotkałem się z taką usługą, ale ja kiedyś zamówiłem zdjęcia z ramką i wyciągiem sobie nożyczkami na taki falisty kształt, nożyczki z różnymi wzorami można kupić w papierniczych, polecam te z metalowymi ostrzami/wykrojnikami.
    Wadą tego rozwiązania jest to, że poszczególne zdjęcia nie będą tak samo obcięte, chyba że bardzo się postarasz Druga wada to pracochłonność tego rozwiązania.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów