Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Chodzilo mi raczej o bardziej fotograficzne serwisy, nie spolecznosciowe. Z polskich ja lubie plfoto.com, pyskowki sa (bo byc musza ), ale w ogromnej wiekszosci dotycza zdjec, nie fotografa. Na 1x.com jest cenzura i to dosc ostra (wedlug mnie za ostra), wiec pyskowek nie ma. Moderatorzy pewnie doszli do wniosku, ze jak puscili zdjecie (bo galeria jest moderowana) to tylko chwalic , nie ganic . W "krytyce" jest odwrotnie, trzeba ganic, nie chwalic, w koncu mod nie dopuscil zdjecia . Kazdy portal ma swoja specyfike, i napewno niektore dobre zdjecia zostana zjechane (albo odwrotnie), trzeba sie przyzwyczaic
    Co do pyskowek to powinny byc, ale o zdjeciach. Ogladacze maja krytykowac, a autor "gryzc trawe" i bronic zdjecia. A tu w wiekszosci: "ladne", "podoba sie", "slabe", "niedoswietlone" itp, emocje jak na rybach

Dopiero zaczyna Awatar Domcia
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Chodzilo mi raczej o bardziej fotograficzne serwisy, nie spolecznosciowe. Z polskich ja lubie plfoto.com, pyskowki sa (bo byc musza ), ale w ogromnej wiekszosci dotycza zdjec, nie fotografa. [...]
    Co do pyskowek to powinny byc, ale o zdjeciach. Ogladacze maja krytykowac, a autor "gryzc trawe" i bronic zdjecia. A tu w wiekszosci: "ladne", "podoba sie", "slabe", "niedoswietlone" itp, emocje jak na rybach
    Dlatego właśnie przestałam korzystać z polskich serwisów fotograficznych. Jak pojadę ze zdjęciem i wyjdzie, łagodnie rzecz ujmując, "kaszana", to wolałabym usłyszeć np. "zdjęcie jest za ciemne" albo "kadr jest zły, bo ci kawał zwierza ucięło" (albo nic nie usłyszeć - to też jest jakiś komentarz) zamiast jednozdaniowego "gniot" albo coś w tym stylu. Bo to żadna krytyka i niczego ciekawego nie wnosi.

Uprawnienia umieszczania postów