Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Mieszany widok

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Cytat Zamieszczone przez PMP Zobacz posta
    No widzisz, mnie akurat to zniechęca, bo liczyłbym na to, że bardziej doświadczeni ode mnie użytkownicy podpowiedzą mi co powinienem poprawić. Zatem Twoim zdaniem coś ze mną jest nie tak?
    to zastanów się czy wogóle jest sens zajmować się fotografią skoro kwintesencją tej pasji i przysłowiową "wisienką na torcie" mają być komentarze internautów o których nic nie wiesz... po co w takim razie ogóle fotografujesz, dla kogo ? dla siebie czy dla innych,z pasji czy aby zaspokoić swą próżność ??? ...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    to zastanów się czy wogóle jest sens zajmować się fotografią skoro kwintesencją tej pasji i przysłowiową "wisienką na torcie" mają być komentarze internautów o których nic nie wiesz... po co w takim razie ogóle fotografujesz, dla kogo ? dla siebie czy dla innych,z pasji czy aby zaspokoić swą próżność ??? ...
    Brakuje tylko "powieś się" w tym tekście... totalna depresja.

To co jest w końcu słuszne i sprawiedliwe : fotograowanie dla siebie, czy dla bliźnich? To nie jest retoryczne pytanie, odpowiedz jasno, jeśli masz odwagę, bo mam wrażenie, że się zapętliłeś w tej pasji pouczania innych...

Sam nie wiem co wolę- snobów sprzętowych czy kaznodziejów moralizatorów od Wielkiej Tfurczości, którzy marwia się o czyjś sens życia i bycia.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 27-09-2013 o 18:18

Uprawnienia umieszczania postów