Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Mieszany widok

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

panowie tak dla jasności, jesli nie publikujecie zdjęć bo "i tak nikt prawie nie komentuje" to coś chyba z Wami jest nie tak... jesli tak wam zależy na komentarzach, ocenach, polecenia, topach sropach i Bóg wie czym jeszcze to przenieście się na plfoto, onephoto, obiektywnych itd... oczywiście najlepiej sami na początku zachwycajcie się na każdym zdjęciem a szybko zyskacie sobie pokaźne grono klakierów i wasze zdjęcia z dnia na dzień staną się wybitne (przerabiałem to na plfoto 10 lat temu). Nie o to mi tu kompletnie chodziło zakładając ten wątek a mianowicie o to, że własne prace cokolwiek o nas mówią a tu się muszę zgodzić chyba z BeatX, że na forum zaczynają dominować onaniści-gawędziarze....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Początki nałogu Awatar homesicalien

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    panowie tak dla jasności, jesli nie publikujecie zdjęć bo "i tak nikt prawie nie komentuje" to coś chyba z Wami jest nie tak... jesli tak wam zależy na komentarzach, ocenach, polecenia, topach sropach i Bóg wie czym jeszcze to przenieście się na plfoto, onephoto, obiektywnych itd... oczywiście najlepiej sami na początku zachwycajcie się na każdym zdjęciem a szybko zyskacie sobie pokaźne grono klakierów i wasze zdjęcia z dnia na dzień staną się wybitne (przerabiałem to na plfoto 10 lat temu). Nie o to mi tu kompletnie chodziło zakładając ten wątek a mianowicie o to, że własne prace cokolwiek o nas mówią a tu się muszę zgodzić chyba z BeatX, że na forum zaczynają dominować onaniści-gawędziarze....
    Abstrahując od reszty wypowiedzi, zgadzam się z argumentem, że gdyby więcej osób zamieszczało swoje zdjęcia, wiedzielibyśmy o sobie coś więcej niż kto woli zoomy, a kto stałki. Niezależnie od tego., czy owe galerie zostałyby skomentowane.
    Jednak jest druga strona medalu. Znajdą się tacy, którzy w niejednej dyskusji powołają się na poziom czyichś zdjęć uznając ich argumenty w związku z tym za mniej wartościowe. Ale to wtórna sprawa.
    Zgadzam się, że fajnie by było zobaczyc galerie od wielu forumowiczów.
    Sam, natchniony tym wątkiem wstawię w weekend fotki z małego reportażu.

Uprawnienia umieszczania postów