Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69

Wątek: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Twoje fotki są świetne.Jeśli wystarczy Tobie satysfakcja z dobrych fotek i uznanie amatorów,to OK.
    Ale chyba jesteś w mniejszości ,jesli chodzi o robienie dobrych fotek i niezamienianie ich na kasę..
    Fajnie ,ze masz taki komfort.,bo dziś na kase zamienia się wszystko:twarz,cellulit,dramaty rodzinne i co tam jeszcze niziny zechcą.
    ja też bym chciał sprzedać choćby jedną swoja fotke za chocby 30 centów,bo to oznaczałoby ,ze jest warta więcej niz pochwała: fajna fotka
    Mnie póki co wystarcza sama możliwość obserwowania przyrody na "wyciągnięcie ręki" :-). Kosztuje to sporo pracy, samozaparcia, są wydatki, ale daje satysfakcję i frajdę. Na uznaniu kogokolwiek mi nie zależy. Każde ujęcie pozwala łatwiej przypomnieć sobie "tamten moment" :-). Zdjęcia pokazuję, bo sam lubię oglądać prace innych.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Odpowiem za siebie. Brak czasu i szkoda mi go na publikowanie. Pyskowki tez mi nie są potrzebne ażeby czegoś się uczyć nie trzeba się wystawiać na portalach.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    ażeby czegoś się uczyć nie trzeba się wystawiać na portalach.
    Ale trzeba jakos zweryfikowac swoje umiejetnosci, bo mozna popasc w samozachwyt

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Pyskowki tez mi nie są potrzebne
    Na zaczepki nie odopowiadac

Pełne uzależnienie Awatar zysk

To jest jeden z ciekawszych wątków .
    Wiemy jak trudno zainteresować naszymi fotkami choćby najbliższych:rodzinę,przyjaciół.
    Jeśli ich tam nie ma a jest kwiatek lub wiewiórka -fotka nie warta uwagi.
    Dzielenie sie fotkami wsród innych fotografujacych niesie podobny skutek:
    fotki zwierząt lub kwiatów nie podobaja się sympatykom architektury i sportu,itd .... .
    To dotyczy fotek pokazywanych bezpośrednio.
    A pośrednio rzez galerie internetowe:
    trzeba włozyć sporo dodatkowego wysiłku aby fotki pokazać.Nie wszystkim się chce,
    więc ,nikt ich fotek nie ogląda,a tym samym unikają oceny swojej twórczości( ilośc wejśc).
    Nie każda uwaga do fotki jest sensowna lub pomocna ,ale na to nie ma rady .....
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Ale trzeba jakos zweryfikowac swoje umiejetnosci, bo mozna popasc w samozachwyt

Na zaczepki nie odopowiadac
    Masz rację jednak myślę, że większość z nas ma na tyle oleju w głowie aby wiedzieć jakie ma umiejeności o samozachwycie nie mówiąc Zaczepki były, są i będą
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Coś już napisał
    Miasto
    Włodawa

Ja mam czasami wrażenie, że niektórzy nie dostrzegają treści zdjęcia, tylko oceniają pod względem technicznym jakość fotografii. Bywa tak, że zrobię zdjęcia rozmyte, które podkreślają klimat, ale prawie nikt tego nie dostrzega. Widziałem kilka świetnych amatorskich zdjęć, zrobionych byle czym, o których "zawodowcy" mogą tylko pomarzyć. Swoją drogą to nie każdy potrafi połączyć twórczą wrażliwość artystyczną z wiedzą techniczną, więc mamy dwie kategorie fotografów...

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Ja powiem tak. Focę głownie rodzinkę, dwuletnią córeczkę i krajobrazy. O ile tymi drugimi fotami dziele sie od czasu do czasu to fotek rodziny za chiny bym nie umieszczał na forum, no chyba ze z jakimis wyjatkami. Sa to foty dla mnie najwazniejsze a nie przeznaczone pod jakąkolwiek dyskusje z obcymi ludzmi co by nie bylo
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie

to raczej forum sprzętowe i może poznali już specyfikę polskiego internetu.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez KrZyChUM Zobacz posta
    Mnie póki co wystarcza sama możliwość obserwowania przyrody na "wyciągnięcie ręki" :-). Kosztuje to sporo pracy, samozaparcia, są wydatki, ale daje satysfakcję i frajdę. Na uznaniu kogokolwiek mi nie zależy. Każde ujęcie pozwala łatwiej przypomnieć sobie "tamten moment" :-). Zdjęcia pokazuję, bo sam lubię oglądać prace innych.
    Racja, jeżeli chodzi o determinację, to w fotografii przyrodniczej trzeba jej mieć sporo. Niedawno zrobiłem rozpoznanie na jednym naturalnie zachowanym kawałku puszczy pilickiej. Nie jest łatwo poruszać się po mokradłach, droga tylko na orientację, ale jest co focić. Dla przyjemności. Zdjęcia wstawię za jakiś czas. O wydatkach na razie nawet nie myślę, cykam tym co mam.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów