Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 69

Wątek: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar homesicalien

Domyślnie Odp: Dlaczego tak mało forumowiczów prezentuje swoje zdjęcia ???

Zamiesciłem kiedyś imo dość interesujące zdjęcia. Nikt nie skomentował. Nie lubię się prosić o komentarze, więc temat umarł. Nie mam żalu, sam za dużo nie komentuję, a zdjęcia były chyba na tyle dobre, że nikogo nie korciło żeby mnie zjechać i na tyle niegenialne, że nikt nie napisał och ach. Potem jakimś sposobem jedno z tych zdjęć trafiło ku mojej radości na FB C-B.
    Ogólnie mnie krytyka demotywuje. Lepiej mi wszystko idzie, kiedy jestem pewien swojej "twórczości".
    Ogólnie myślę, że podejście "nie obchodzi mnie co inni myślą o moich zdjęciach" jest trochę ślepym zaułkiem. Łatwo się cieszyć własną pozytywną opinią. Umysł bardzo łatwo oszukuje sam siebie w poszukiwaniu źródła satysfakcji. Bardzo liczę się z opiniami ludzi, choć nie przyjmuję ich bezkrytycznie. Staram się wyczuć czyje są cenne, a czyje mniej. Moja jest gdzieś wśród nich. Na pewno za opiniami tych, którzy przeszli dużo dłuższą drogę i ich zdjęcia mi się podobają.
    Ostatnio edytowane przez homesicalien ; 26-09-2013 o 21:46

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Cytat Zamieszczone przez homesicalien Zobacz posta
    Zamiesciłem kiedyś imo dość interesujące zdjęcia. Nikt nie skomentował. Nie lubię się prosić o komentarze, więc temat umarł. Nie mam żalu, sam za dużo nie komentuję, a zdjęcia były chyba na tyle dobre, że nikogo nie korciło żeby mnie zjechać i na tyle niegenialne, że nikt nie napisał och ach. Potem jakimś sposobem jedno z tych zdjęć trafiło ku mojej radości na FB C-B.
    Ogólnie mnie krytyka demotywuje. Lepiej mi wszystko idzie, kiedy jestem pewien swojej "twórczości".
    Ogólnie myślę, że podejście "nie obchodzi mnie co inni myślą o moich zdjęciach" jest trochę ślepym zaułkiem. Łatwo się cieszyć własną pozytywną opinią. Umysł bardzo łatwo oszukuje sam siebie w poszukiwaniu źródła satysfakcji. Bardzo liczę się z opiniami ludzi, choć nie przyjmuję ich bezkrytycznie. Staram się wyczuć czyje są cenne, a czyje mniej. Moja jest gdzieś wśród nich. Na pewno za opiniami tych, którzy przeszli dużo dłuższą drogę i ich zdjęcia mi się podobają.
    I t jest pies pogrzebany . po co publikować coś o czym i tak nikt nic nie powie czy to złe czy to dobre.
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

nie pokazuję, bo nie opanowałem procedur pokazywania (obowiązujących na CB)

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    ja nawet na konkurs nie umiałem wrzucić

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    ja nawet na konkurs nie umiałem wrzucić
    witaj w klubie, pewnie jest nas tu wiecej

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Zmniejszasz fotę do rozmiar by miała na dłuższym boku od 640 do 1024 px, pilnujesz przy tym by nie miała większego rozmiaru niż 300kB.
    Wrzucasz fotę do serwisu, ktory pozwala uzyskać link [IMG], ja np, korzystam z photobucket, ale są jeszcze inne.
    Wklejsza link do treści posta i voila

Jest zakaz komercyjnych linków więc jak mamy prezentować swoje prace?

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Wrzucić na imageshack bez żadnej komerchy?

Pełne uzależnienie

absolutnie sie nie zgadzam.
    zdjecia sie zarowno oglada jak i robi.
    50/50
    Ostatnio siostra narobiła zdjęć z wycieczki. W połowie przestałem oglądać. Bo już po 500 miałem dość. Ponadto zdjęcia robi się komórkami. Jakie wydarzenie by nie było to już nawet każdy dziadek łapka do góry i Heil Foto. Co oni z tym potem zrobią i na co im to, to nie wiem. Na kompa raczej nie zrzucą bo obawiam się, że mogą go nie mieć. Wzrok już nie ten więc na ekraniku komórki też się tym nie nacieszą. Zresztą generalnie ich komórki z shutter lagami nie bardzo nadają się do focenia. Tak czy siak zdjęcia się robi. Do tutejszych galerii nie zaglądam, bo zazwyczaj są tam jakieś kaczki w świetle południa i krzywa architektura. Zdjęcia się co najwyżej teraz przeklikuje.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Do tutejszych galerii nie zaglądam, bo zazwyczaj są tam jakieś kaczki w świetle południa i krzywa architektura..
    i parę osób właśnie straciło sens życia

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów