Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: 50d czy d300 czy d7000- do pracy

Coś już napisał

Domyślnie 50d czy d300 czy d7000- do pracy

Witam, przymierzam sie do zakupu ktoregos z ww modeli. Aparat bedzie mi sluzyl jako dodatkowa praca. Planuje fotografowac wesela, dzieci, ludzi w plenerze jak i w studio(amatorskim) raczej nie interesuja mnie portrety samych glow lecz cale sylwetki;-) Mam nadzieje, ze bedzie panowala tu mila atmosfera i nikt nikogo nie bedzie zniechecal czy mowil, ze Canon jest the best bo tak i tyle;-) Ktory z modeli najbardziej bedzie odpowiedni dla mnie? Na forum N 50d jest porownywalny do d90/d7000 i jako faworytem jest d300 czy tak jest naprawde? C jakby jest nowszym modelem, ale patrzac po cenie uzywek tanszym od d300. Najbardziej odpowiada mi d7k, ale te problemy z Af i chlapaniem olejem zniecheca:-\ C ma 9 pol Af czy to nie za malo? Nie lepiej miec wiecen jak w przypadku N?czy to nie pozwoli mi lepiej zapanlwac nad dana scena? Jak z celnosciami i szybkoscia Af w tych puszkach? Ktora radzi sobie najlepiej? Obiektywy jakie mam zamiar kupic to T17-50 oraz 50/1.8(za jakis czas 1.4),lampe, oraz moze kiedys 85/1.8. Licze na fachowe porady pozdrawiam

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 50d czy d300 czy d7000- do pracy

Ale czemu drugi taki sam temat to nie wiem?

Uprawnienia umieszczania postów