Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Statyw + tło fotograficzne. Wymagana mobilność

Question Statyw + tło fotograficzne. Wymagana mobilność

Witam,

Jestem laikiem jeżeli chodzi o fotografowanie, a co dopiero kiedy w grę wchodzą sprzęty fotograficzne.
    Na allegro pełno jest pełno ofert, kupiłem stamtąd dwa statywy i tło fotograficzne, ale nie za bardzo spełniały moje wymagania.

Niedawno założyłem mały sklep internetowy z odzieżą z hurtowni, mam zamiar tam wrzucać zdjęcie ubrań na białym tle, np.:

Sprzęt jaki potrzebuję to jeden statyw i zwijane tło fotograficzne, będę się przemieszczał dość często, więc wymagana jest mobilność, łatwość składania i rozkładania oraz niezbyt duże gabaryty, żeby móc nieść ten sprzęt na plecach.
    Z góry dziękuję za pomoc,

pozdrawiam

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Domyślnie Odp: Statyw + tło fotograficzne. Wymagana mobilność

Cytat Zamieszczone przez HiiD Zobacz posta
    Witam,

Jestem laikiem jeżeli chodzi o fotografowanie, a co dopiero kiedy w grę wchodzą sprzęty fotograficzne.
    Na allegro pełno jest pełno ofert, kupiłem stamtąd dwa statywy i tło fotograficzne, ale nie za bardzo spełniały moje wymagania.

Sprzęt jaki potrzebuję to jeden statyw i zwijane tło fotograficzne, będę się przemieszczał dość często, więc wymagana jest mobilność, łatwość składania i rozkładania oraz niezbyt duże gabaryty, żeby móc nieść ten sprzęt na plecach.
    Z góry dziękuję za pomoc,

pozdrawiam
    Jaki budżet, tło kartonowe czy polipropylenowe? Do przenoszenia sprzętu są odpowiednie torby w droższych zestawach dodawane gratis. Co dokładnie masz aktualnie? Jeden statyw to jedynie widzę coś w stylu statywu pod ekran do rzutnika ale to na długości nic nie zyskasz.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Domyślnie Odp: Statyw + tło fotograficzne. Wymagana mobilność

Budżet to 300 zł. Statyw do rzutnika nie wydaje się złym pomysłem! Nie znam się na tłach, więc nie wiem jaki rodzaj wybrać, ale musi się dobrze składać( w rulonik). Robiąc zdjęcia będę raz będę miał mało przestrzeni, a raz dużą. Dlatego sprzęt nie może mieć za dużych gabarytów.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów