Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Zmiana na 60D czy 7D

Coś już napisał Awatar malwes
    Miasto
    okolice Warszawy

Domyślnie Odp: Zmiana na 60D czy 7D

Ja z kolei testowałam i 7d i 60d i oprócz szybkości AF wszystko przemawiało na korzyść 60d. Nie podobał mi się obrazek w 7d. Kupiłam 60d, pracowałam z nim długo, bardzo go lubię. Mam teraz także 6d i nie pozbyłam się 60d. Nie mam mu nic do zarzucenia - dodatkowo moje body było jakieś szczęśliwe i bez problemu pracuje zarówno z taniutkim 50mm 1.8 jak i z L-kami (typu 100 2.8 macro).

Cytat Zamieszczone przez malwes Zobacz posta
    Ja z kolei testowałam i 7d i 60d i oprócz szybkości AF wszystko przemawiało na korzyść 60d. Nie podobał mi się obrazek w 7d. Kupiłam 60d, pracowałam z nim długo, bardzo go lubię. Mam teraz także 6d i nie pozbyłam się 60d. Nie mam mu nic do zarzucenia - dodatkowo moje body było jakieś szczęśliwe i bez problemu pracuje zarówno z taniutkim 50mm 1.8 jak i z L-kami (typu 100 2.8 macro).
    Jednego nie rozumiem... skoro nie podobał Ci się obrazek 7D to jak mógł Ci się podobać obrazek 60D skoro mają tą samą matrycę? o.O

Miasto
    Tarnów

Rozważyłem wszystkie za i przeciw, i podjąłem decyzję o zakupie 60d. Czy był to słuszny wybór czy nie to czas pokaże. Dokupię do niego tylko grip dla lepszego uchwytu i zobaczymy.

Dziękuję wszystkim za pomoc
    Pozdrawiam Rafał

Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4

Pełne uzależnienie

Jakiego wyboru byś nie dokonał, będzie dobrze. Wszystko zależy od tego jakie są Twoje oczekiwania.
    To nie sztuka kupić body za kupę forsy i wykorzystywać je w 20%. Sztuką jest robić dobre zdjęcia, a do tego nadają się wszystkie w/w.
    Grip jak się uda kup oryginalny - będzie mniej stresu
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie

Jednego nie rozumiem... skoro nie podobał Ci się obrazek 7D to jak mógł Ci się podobać obrazek 60D skoro mają tą samą matrycę? o.O
    Każdy widzi to co chce zobaczyć i nic więcej. Prawie jak audiofilia. Tylko bardziej.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    Jesteś pewien że tę samą? Poza tym matryca to nie wszystko w aparacie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Jesteś pewien że tę samą? Poza tym matryca to nie wszystko w aparacie.
    W RAW też?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów