Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Jaką książkę o PhotoShop'ie ?

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Książka ma mnie przyuczyć zarówno w obróbce zdjęć jak i w edycji grafiki :]
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

martyna
    Guest

Domyślnie

Witam,
    jezeli chodzi o edycje to oczywiscie Kellby(uwaga w grudniu w ksiegarniach byla jeszcze 2 i 3 edycja)
    Ja photoshopa uczylam sie z ksiazki Arkana Photoshopa Davida Boutona .To byla wersja 5 ale zdaje sie w ubieglym roku widzialam aktualizacje wersji 7.
    Bardzo przystepnie napisana w formie lekcji.I autor nie przekonuje ,ze mozna sie go nauczyc w 24 godziny.Na tym programie pracuje juz 6 lat a ciagle odkrywam nowe mozliwosci.(zaczynalam jak bylam w twoim wieku).
    Zycze wytrwalosci
    Martyna

Coś już napisał Awatar Sorcerer
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mam na zbyciu książkę do PS CS - Scott Kelby - Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć. Wydanie II. Stan - jak nowa. Jeśli Cię interesuje, mogę odstąpić.
    20D || Sigma 18-50/2.8 EX DC || Sigma 70-300/4-5.6 APO DG MACRO
    Minolta 700si || Minolta 28-105/3.5-4.5 || Sigma 70-300/4-5.6 APO MACRO
    Moje fotki: onephoto, plfoto, obiektywni, trekearth

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mam tę książkę "Oko w oko". Jeżeli akceptujesz cenę to bierz. Tak naprawdę nie ma jedej książki do PS-a. Jeżeli chcesz poznać tajniki głębszego rodzaju a Scott Kelby "Edycja zdjęć" to za mało musisz kupić tak naprawdę kilka pozycji. Szczególnie do grafiki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ
    Jeżeli chcesz poznać tajniki głębszego rodzaju a Scott Kelby "Edycja zdjęć" to za mało musisz kupić tak naprawdę kilka pozycji.
    dokładnie. Jeszcze nie spotkałem uniwerslanej ksiązki. Albo "chłyt martetindody", albo sami wascy specjalisci je tworza
    skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów