Książka ma mnie przyuczyć zarówno w obróbce zdjęć jak i w edycji grafiki :]
Książka ma mnie przyuczyć zarówno w obróbce zdjęć jak i w edycji grafiki :]
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Witam,
jezeli chodzi o edycje to oczywiscie Kellby(uwaga w grudniu w ksiegarniach byla jeszcze 2 i 3 edycja)
Ja photoshopa uczylam sie z ksiazki Arkana Photoshopa Davida Boutona .To byla wersja 5 ale zdaje sie w ubieglym roku widzialam aktualizacje wersji 7.
Bardzo przystepnie napisana w formie lekcji.I autor nie przekonuje ,ze mozna sie go nauczyc w 24 godziny.Na tym programie pracuje juz 6 lat a ciagle odkrywam nowe mozliwosci.(zaczynalam jak bylam w twoim wieku).
Zycze wytrwalosci
Martyna
Mam na zbyciu książkę do PS CS - Scott Kelby - Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć. Wydanie II. Stan - jak nowa. Jeśli Cię interesuje, mogę odstąpić.![]()
20D || Sigma 18-50/2.8 EX DC || Sigma 70-300/4-5.6 APO DG MACRO
Minolta 700si || Minolta 28-105/3.5-4.5 || Sigma 70-300/4-5.6 APO MACRO
Moje fotki: onephoto, plfoto, obiektywni, trekearth
Mam tę książkę "Oko w oko". Jeżeli akceptujesz cenę to bierz. Tak naprawdę nie ma jedej książki do PS-a. Jeżeli chcesz poznać tajniki głębszego rodzaju a Scott Kelby "Edycja zdjęć" to za mało musisz kupić tak naprawdę kilka pozycji. Szczególnie do grafiki.
dokładnie. Jeszcze nie spotkałem uniwerslanej ksiązki. Albo "chłyt martetindody", albo sami wascy specjalisci je tworzaZamieszczone przez MARANTZ
![]()
skromny dorobek...www.pbase.com/alv32