chlopak pokazal jak to jest od tylua to ze robil kompaktem no coz pewnie w AG sie nie przelewa ... kazdy kiedys zaczynal [gdzie moje a80 ;>], ten caly konkurs to gdzies w jakims posowieckim hotelu robotniczym byl ?
chlopak pokazal jak to jest od tylua to ze robil kompaktem no coz pewnie w AG sie nie przelewa ... kazdy kiedys zaczynal [gdzie moje a80 ;>], ten caly konkurs to gdzies w jakims posowieckim hotelu robotniczym byl ?
Jak to mówią (mówili) w Idolu: jestem na nie. :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A ja się zastanawiam, czy dałoby się jeszcze bardziej i beznadziejniej skompresować te zdjęcia.
Pewnie że się da :-)Zamieszczone przez pejot
Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 11-12-2006 o 16:51
Zamieszczone przez Raf_1975
Raf, ja się nie czepiam faktu istnienia wizji, tylko tego jaka ona jest![]()
musialbym to obejrzec w formacie wiekszym niz znaczek pocztowy. widac kilka ciekawych zdjec, i po przemyslanym wyborze klatek + dobrym ich zaprezentowaniu (przyzwoita jakosc, dobra kolejnosc serii) mogloby to zagrac.
tak jak jest na wskaznym www - mnie nie przekonuje. nie widze spojnosci. lakoniczny komentarz, ktory nic nie mowi o poszczegolnych klatkach bynajmniej nie poprawia wrazenia
dla mnie to niestety zypełna amatorszczyzna, ani na sekunde nie przykuwa uwagi, jakby sobie dziewczyny same te zdjecia robiły, tego typu fotki często się po studniówkach pokazują
proponuje obejrzec w ostatnich "wysokich obcasach", oglada sie duzo duzo lepiej bo na gazeta.pl za mocno skompresowane
nie no bez przesady, dziwi mnie, że wogóle ta dyskusja tak długo trwa na temat tego pseudo reportażu. Jak dla mnie to EOT