Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Co myślicie o tym reportażu?

Uzależniony

Domyślnie

chlopak pokazal jak to jest od tylu a to ze robil kompaktem no coz pewnie w AG sie nie przelewa ... kazdy kiedys zaczynal [gdzie moje a80 ;>], ten caly konkurs to gdzies w jakims posowieckim hotelu robotniczym byl ?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jak to mówią (mówili) w Idolu: jestem na nie. :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar pejot
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

A ja się zastanawiam, czy dałoby się jeszcze bardziej i beznadziejniej skompresować te zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pejot
    A ja się zastanawiam, czy dałoby się jeszcze bardziej i beznadziejniej skompresować te zdjęcia.
    Pewnie że się da :-)
    Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 11-12-2006 o 16:51

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raf_1975
    No dobra, ale coś takiego jak suchy, obiektywny reportaż wg mnie nie istnieje. Człowiek jest w jakimś miejscu i pokazuje rzeczywistość z jednego punktu (nie może zatem ustrzec się subiektywności). Ja nie widzę nic złego jak reportażu autor przemyca bardziej świadomie swoją wizję na pokazanie tego czy tamtego, a nie ściemnia, że - tak tam było. Dla jednych było tak, dla innych inaczej. Jedni w reportażu zobaczą to, inni tamto. Pewnie, że fajnie by było jakby bardziej spójnie było... Ale nima.

Raf, ja się nie czepiam faktu istnienia wizji, tylko tego jaka ona jest

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

musialbym to obejrzec w formacie wiekszym niz znaczek pocztowy. widac kilka ciekawych zdjec, i po przemyslanym wyborze klatek + dobrym ich zaprezentowaniu (przyzwoita jakosc, dobra kolejnosc serii) mogloby to zagrac.

tak jak jest na wskaznym www - mnie nie przekonuje. nie widze spojnosci. lakoniczny komentarz, ktory nic nie mowi o poszczegolnych klatkach bynajmniej nie poprawia wrazenia
    www albo tez flickr

Domyślnie

dla mnie to niestety zypełna amatorszczyzna, ani na sekunde nie przykuwa uwagi, jakby sobie dziewczyny same te zdjecia robiły, tego typu fotki często się po studniówkach pokazują

Domyślnie

proponuje obejrzec w ostatnich "wysokich obcasach", oglada sie duzo duzo lepiej bo na gazeta.pl za mocno skompresowane

Domyślnie

nie no bez przesady, dziwi mnie, że wogóle ta dyskusja tak długo trwa na temat tego pseudo reportażu. Jak dla mnie to EOT

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów