CZEPIASZ SIĘ
mk II jest ciągle w sprzedaży i cena za używkę nie jest jakaś wygórowana, więc za parę lat będzie się dało trafić dobrą sztukę w dobrej cenie :}
CZEPIASZ SIĘ
mk II jest ciągle w sprzedaży i cena za używkę nie jest jakaś wygórowana, więc za parę lat będzie się dało trafić dobrą sztukę w dobrej cenie :}
Ostatnio na allegro byly 4 sztuki ponizej 20 tys. Klatek w cenie ponizej 3000 zl
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
10 letnie body ktore obrazkiem bije 60d na glowe
Ostatnio edytowane przez salas ; 21-09-2013 o 23:11
Gdyby nie te wszystkie czynniki ryzyka związane z zakupem używki (już dość starej w dodatku), podejrzewam że bardzo wielu Canonierów miałoby w torbie 5Dc. W dobrym i średnim świetle obrazek z niego rzeczywiście da się lubić jak z mało jakiego cyfrowego sprzętu. Słyszałem niejednokrotnie o fotografach, którzy pod koniec dostępności 5D nakupowali ich po 5 albo więcej. Tę matrycę powinni kiedyś wrócić na rynek w innym opakowaniu, tak jak wróciła RVP. Rozmarzyłem się.
Nie napisalem ze gowniane 60d ....
to akurat najmniej istotna część wpisu, udowodnij to co piszesz dla mnie i dla wszystkich zainteresowanych![]()
Jakby poprawili mikrosoczewki...Tę matrycę powinni kiedyś wrócić na rynek w innym opakowaniu, tak jak wróciła RVP. Rozmarzyłem się.![]()