Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Mieszany widok

dawniej jas_rambo

Domyślnie Odp: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Na początku pragnę zaznaczyć, że nie jestem rzecznikiem firmy fotoaparaciki. Sprawdziłem twój link do informacji o użytkowniku fotoaparaciki i mamy czarno na białym : pozytywne komentarze 5667, negatywne 11 a więc około 2% czy dużo czy mało nie mnie oceniać.
    Kupowałem kilka razy w tym sklepie osobiście i to co mnie najbardziej wkurzało to doliczanie do płatności kartą 2% o czym pisałem już wcześniej w innym wątku.
    17 neutralnych, 11 negatywnych + nie wiadomo ile było takich sytuacji jak moja - bo ja wystawiłem im pozytywny komentarz, skąd miałem wiedzieć, że tydzień później będzie miała miejsce taka sytuacja. Pewnie gdyby ten facet od maila (prawdopodobnie jakiś właściciel lub współ) grzecznie podziękował za zgłoszenie tego faktu i odesłanie akumulatora, to nawet nie rozpoczynałbym tego tematu.

Nic dziwnego, że pozytywne komentarze biorą przewagę, bo w końcu wystawiają oni 11 stron aukcji. To już podlega subiektywnej ocenie, czy to dużo czy mało udokumentowanych pomyłek na taką ilość sprzedaży. Ja tylko opisałem swoją historię i udokumentowałem wyjątkowe chamstwo, które mnie spotkało ze strony sklepu.

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Na pewno masz racje w swojej ocenie takiego postępowania ale myśle, że temat wyczerpaliśmy i nie bijemy więcej piany w tym temacie. Róbmy zdjęcia dzielmy się opiniami ( tak jak Ty ) i miejmy nadzieję, że tego typu przypadków będzie coraz mniej od wszystkich sprzedawców. Kultura sprzedaży będzie rosła, bo rynek sam będzie eliminował nierzetelnych.
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Uprawnienia umieszczania postów