Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Może odebrała jego mama, babcie lub ktoś jeszcze inny. Mógł sam odebrać i nie patrzeć kto był nadawcą. Mógł pomyśleć, że to prezent niespodzianka. Ja raz dostałem dysk w prezencie bo okazało się że gdzieś tam w banku była loteria i mnie wylosowali - miałem nie odbierać ? Jak mógł wiedzieć, że to pomyłka gdyby nie odebrał. To nie jest trudne do zrozumienia. Po takim tekście od sklepu nie odesłałbym wcale tylko zaproponował odbiór osobisty.
    Ostatnio edytowane przez horak ; 27-09-2013 o 17:59

Coś już napisał

potwierdzam, brak kultury i bałagan. po tym jak mnie potraktowali ostatnim razem, nigdy więcej tam nie kupie i odradze każdemu kto o nich zapyta.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Może odebrała jego mama, babcie lub ktoś jeszcze inny. Mógł sam odebrać i nie patrzeć kto był nadawcą. Mógł pomyśleć, że to prezent niespodzianka. Ja raz dostałem dysk w prezencie bo okazało się że gdzieś tam w banku była loteria i mnie wylosowali - miałem nie odbierać ? Jak mógł wiedzieć, że to pomyłka gdyby nie odebrał. To nie jest trudne do zrozumienia. Po takim tekście od sklepu nie odesłałbym wcale tylko zaproponował odbiór osobisty.
    Nie rozumiem po co ten tekst - jesteś może rzecznikiem prasowym Kolegi janrusek ?
    Co za głupoty piszesz - czytałeś w ogóle wcześniejsze posty?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez komisarz ryba Zobacz posta
    potwierdzam, brak kultury i bałagan. po tym jak mnie potraktowali ostatnim razem, nigdy więcej tam nie kupie i odradze każdemu kto o nich zapyta.
    Co by się nie wydarzyło, nie zmienia to jednak faktu, że pracownik zachował się skandalicznie
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów