Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

dawniej jas_rambo

Domyślnie Odp: Sklep fotoaparaciki.pl - chamstwo, bałagan

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    Trzeba pamiętać ,że tam też pracują tylko ludzie .
    Wiadomo, ja rozumiem, że mogli się pomylić (choć swoją drogą jak można popełniać pomyłkę za pomyłką - stwierdzam to patrząc na komentarze na ich allegro - to jest już brak profesjonalizmu), ale nic nie usprawiedliwi chamstwa i fatalnego kontaktu z klientem.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez janrusek Zobacz posta
    Wiadomo, ja rozumiem, że mogli się pomylić (choć swoją drogą jak można popełniać pomyłkę za pomyłką - stwierdzam to patrząc na komentarze na ich allegro - to jest już brak profesjonalizmu), ale nic nie usprawiedliwi chamstwa i fatalnego kontaktu z klientem.
    W dalszym ciągu nie rozumiem po co odbierałeś tę przesyłkę skoro to była pomyłka ? Dużo prościej było odmówić listonoszowi i nie przyjmować przesyłki.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 27-09-2013 o 17:05
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony

Może odebrała jego mama, babcie lub ktoś jeszcze inny. Mógł sam odebrać i nie patrzeć kto był nadawcą. Mógł pomyśleć, że to prezent niespodzianka. Ja raz dostałem dysk w prezencie bo okazało się że gdzieś tam w banku była loteria i mnie wylosowali - miałem nie odbierać ? Jak mógł wiedzieć, że to pomyłka gdyby nie odebrał. To nie jest trudne do zrozumienia. Po takim tekście od sklepu nie odesłałbym wcale tylko zaproponował odbiór osobisty.
    Ostatnio edytowane przez horak ; 27-09-2013 o 17:59

Coś już napisał

potwierdzam, brak kultury i bałagan. po tym jak mnie potraktowali ostatnim razem, nigdy więcej tam nie kupie i odradze każdemu kto o nich zapyta.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Może odebrała jego mama, babcie lub ktoś jeszcze inny. Mógł sam odebrać i nie patrzeć kto był nadawcą. Mógł pomyśleć, że to prezent niespodzianka. Ja raz dostałem dysk w prezencie bo okazało się że gdzieś tam w banku była loteria i mnie wylosowali - miałem nie odbierać ? Jak mógł wiedzieć, że to pomyłka gdyby nie odebrał. To nie jest trudne do zrozumienia. Po takim tekście od sklepu nie odesłałbym wcale tylko zaproponował odbiór osobisty.
    Nie rozumiem po co ten tekst - jesteś może rzecznikiem prasowym Kolegi janrusek ?
    Co za głupoty piszesz - czytałeś w ogóle wcześniejsze posty?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez komisarz ryba Zobacz posta
    potwierdzam, brak kultury i bałagan. po tym jak mnie potraktowali ostatnim razem, nigdy więcej tam nie kupie i odradze każdemu kto o nich zapyta.
    Co by się nie wydarzyło, nie zmienia to jednak faktu, że pracownik zachował się skandalicznie
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar zysk

IMHOubliczne linczowanie firmy na podstawie jednego(slusznego lub nie) postu:to nie jest w porządku.Załozyciel wątku jest dla mnie tak samo wiarygodny lub nie jak firma którą krytykuje.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

dawniej jas_rambo

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    IMHOubliczne linczowanie firmy na podstawie jednego(slusznego lub nie) postu:to nie jest w porządku.Załozyciel wątku jest dla mnie tak samo wiarygodny lub nie jak firma którą krytykuje.
    Idąc tym tokiem myślenia, mógłbyś zakwestionować wszystkie ostrzeżenia nt. nieuczciwych/nieprofesjonalnych sprzedawców, które pojawiają się w tym dziale.
    Ja nikogo nie linczuję - spotkałem się z wyjątkowym bałaganem i chamstwem ze strony sklepu, opisałem więc swoją historię.

Na potwierdzenie wiarygodności mojej "przygody" z tym sklepem mam tylko komentarze na ich koncie od innych kupujących: Informacje o Użytkowniku fotoaparaciki - i w połączeniu z moim przypadkiem jest to chyba dość mocny dowód na bałagan w tym sklepie, a zarazem powód do założenia tego tematu.

Co do postów "mogłeś nie odbierać przesyłki": skąd miałem wiedzieć co jest w środku? Co prawda w pierwszej przesyłce wszystko było (akumulator, paragon, etc), ale skąd miałem wiedzieć, czy nie zapomnieli czegoś jeszcze wsadzić do mojego zamówienia. To chyba logiczne postępowanie - skoro zamawiasz coś z danego sklepu, przesyłka przychodzi, a kilka dni później przychodzi kolejna z tego sklepu - to raczej coś jest na rzeczy - no chyba że jak pokazuje ten przypadek, po prostu w sklepie mają burdel, ale tego nie idzie przewidzieć.

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez jas_r ; 28-09-2013 o 01:44

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Z nie odbieraniem przesyłki to Wy tak na serio czy żarty sobie robicie?

Wysłane listem poleconym z Nexus 4
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez janrusek Zobacz posta
    Na potwierdzenie wiarygodności mojej "przygody" z tym sklepem mam tylko komentarze na ich koncie od innych kupujących: Informacje o Użytkowniku fotoaparaciki - i w połączeniu z moim przypadkiem jest to chyba dość mocny dowód na bałagan w tym sklepie, a zarazem powód do założenia tego tematu.
    Na początku pragnę zaznaczyć, że nie jestem rzecznikiem firmy fotoaparaciki. Sprawdziłem twój link do informacji o użytkowniku fotoaparaciki i mamy czarno na białym : pozytywne komentarze 5667, negatywne 11 a więc około 2% czy dużo czy mało nie mnie oceniać.
    Kupowałem kilka razy w tym sklepie osobiście i to co mnie najbardziej wkurzało to doliczanie do płatności kartą 2% o czym pisałem już wcześniej w innym wątku.
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

dawniej jas_rambo

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Na początku pragnę zaznaczyć, że nie jestem rzecznikiem firmy fotoaparaciki. Sprawdziłem twój link do informacji o użytkowniku fotoaparaciki i mamy czarno na białym : pozytywne komentarze 5667, negatywne 11 a więc około 2% czy dużo czy mało nie mnie oceniać.
    Kupowałem kilka razy w tym sklepie osobiście i to co mnie najbardziej wkurzało to doliczanie do płatności kartą 2% o czym pisałem już wcześniej w innym wątku.
    17 neutralnych, 11 negatywnych + nie wiadomo ile było takich sytuacji jak moja - bo ja wystawiłem im pozytywny komentarz, skąd miałem wiedzieć, że tydzień później będzie miała miejsce taka sytuacja. Pewnie gdyby ten facet od maila (prawdopodobnie jakiś właściciel lub współ) grzecznie podziękował za zgłoszenie tego faktu i odesłanie akumulatora, to nawet nie rozpoczynałbym tego tematu.

Nic dziwnego, że pozytywne komentarze biorą przewagę, bo w końcu wystawiają oni 11 stron aukcji. To już podlega subiektywnej ocenie, czy to dużo czy mało udokumentowanych pomyłek na taką ilość sprzedaży. Ja tylko opisałem swoją historię i udokumentowałem wyjątkowe chamstwo, które mnie spotkało ze strony sklepu.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów