Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Lampa błyskowa do parasolki.. sterowana manualnie - jaka ????

Dopiero zaczyna

Domyślnie Lampa błyskowa do parasolki.. sterowana manualnie - jaka ????

Witam.. jak w temacie poszukuję lamy błyskowej sterowanej manualnie do parasolki.. lampa będzie wyzwalana za pomocą wyzwalacza radiowego.. chodzi mi o coś taniego i w miarę dobrego. Zastosowanie głównie w plenerze.. poszukuję konkretny model.. z góry dzięki za porady..

Domyślnie Odp: Lampa błyskowa do parasolki.. sterowana manualnie - jaka ????

nie wiem czy YONGNUO YN560II nie będzie najlepszym dla Ciebie wyborem. Ja stosuję i bardzo sobie chwalę. miałem też pierwszą wersję ale ta jest lepiej dopracowana.
    nie droga. mocna. szybko się ładuje.
    pozdrawiam
    Paweł

Bywalec Awatar zbirr

yn560II w granicach 300zł, ewentualnie dwie YN460 po 150zł i ja bym się chyba decydował na tą opcję. było sporo o strobowaniu w plenerze, pogrzeb trochę tutaj i w googlarce. Ludzie przeszli przez wiele kombinacji i wnioskami się dzielą, łotwo swoje wyciągnąć. są jeszcze różnego rodzaju nissiny tumaxy itp oraz stare. na alle... ich pełno. Ludzie chwalą niektóre vivitary ale z dostępnością cięzko.

polecam YN560 sam ich używam i chwalę sobie bardzo te lampki prostota obsługi jest wielkim plusem używam paru takich lamp na wyzwalaczach RF-603

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez tmppl Zobacz posta
    polecam YN560 sam ich używam i chwalę sobie bardzo te lampki prostota obsługi jest wielkim plusem używam paru takich lamp na wyzwalaczach RF-603
    To rozwiązanie można polecić. Do tego uchwyt do parasolki na ..3 lampy i dokupić jeszcze dwie YN i słońce nie straszne.

Dopiero zaczyna

Zakupiłem lampę YONGNUO YN-560 III która posiada wbudowany odbiornik radiowy.. Super sprawa.. polecam wszystkim

Uprawnienia umieszczania postów