Nie!!!! Normalne SLRy...Zamieszczone przez popmart
Nie!!!! Normalne SLRy...Zamieszczone przez popmart
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
nio to powiem tylko tyle załuj że sprzedałeś ... jak za marną forsę to załuj podwójnie....
Juz wspominalem - nie sprzedalem tylko mi z domu wyniesli!!! Wszystko - razem z torbami... Pozniej kupilem Nikona F80 i to byla frajda. A pozniej spodobal mi sie Canon E50 - i tak juz zostalem Canonierem....Zamieszczone przez popmart
Ale powiem raz jeszcze - jak sie bierze Contaxa czy Leice do reki to czujesz, ze to precyzyjny sprzet zrobiony przez mistrzow mechaniki precyzyjnej...
Ale lubie technologie cyfrowa - pozwala mi robic wiecej i miec kontrole nad post-procssingiem. A wtej materii uwazam ze Canon jest poki co daleko w przodzie przed konkurencja. Moze sie to zmieni, moze nie - nie wiem. Szkoda tylko tego feelingu przy tych plastikach...
Ostatnio edytowane przez marabut199 ; 07-03-2006 o 13:26
Zamiast tyle gadać weźcie się do roboty bo z samego gadania fotek nie przybędzie.....:-D ... aparat to ma robić zdjęcia a nie ładnie wyglądać...a jeżeli tracicie za dużo czasu na ustawianie to jest jeszcze program zielony...![]()
350D + kit +pare szkieł M42
moje foto
W Contaxie nie bylo... W F80 tez nie bylo... Pozatym wole "P" - flesz nie wali mnie w nos bez ostrzezenia!!!Zamieszczone przez kiku1
![]()
Przepraszam, spojrzałem na wskaźnik baterii. Czas i przysłone mialem w wisjerze a ISO ustawione na stałe na 200, WB na Auto i tryb single shot, karta 512 a nie pstrykałem jak Kalasznikow więc sie nie przejmowalem. Generalnie ten wyświetlacz ma bardzo adekwatną do swojego zastosowania nazwę - wyswietlacz pomocniczyZamieszczone przez popmart
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
nie chodziło mi jak było w Contaxie .... zaczeło mnie troche śmieszyc porównywanie 300D do 10D i odwrotnie jeżeli ktoś potrafi to byle puszką zrobi ciekawe fotki ...a reszta to dodatki ułatwiające prace i nie powinny całkowicie decydować o wyborze body poza tym oba aparaty prezentują inną klasę.Zamieszczone przez marabut199
Natomiast jak jest w Contaxie nie wiem bo go nie widziałem. Ja zaczynałem robić zdjęcia Zenitem
moje foto
Jak mam w stopce - zaczynalem Druhem. Pierwsze zdjecia z ktorych bylem naprawde dumny tez byly z Zenita. A ile szkla do niego pozniej mialem... Byl ze mna nawet w Indiach... No i co z tego? Mam sie teraz wstydzic,ze mialem kilka dobrych aparatow oprocz Zenita?Zamieszczone przez kiku1
chodzi mi tylko o to że przez moje ręce nie przewineło się zbyt wiele aparatów a jezeli już głównie produkcji radzieckiej np fied smiena i pare zenitów i na koniec eos300V ale to nie rusek:-D (nie miałem takiego farta jak inni żeby móc porównywać inne aparaty) ale jedno mi sie przychodzi do głowy że body to body, a prawie wszystko tak naprawde zależy od szkła jakiego się używa.Zamieszczone przez marabut199
moje foto