Witam serdecznie. Proszę o pomoc,jak poradzić sobie z drewnianym sufitem,jak odbić światło lampy aby uzyskać odpowiedni efekt
. Założyłem filtr cto na lampę ale czy to coś pomoże?
Witam serdecznie. Proszę o pomoc,jak poradzić sobie z drewnianym sufitem,jak odbić światło lampy aby uzyskać odpowiedni efekt
. Założyłem filtr cto na lampę ale czy to coś pomoże?
załóż jakif fajny dyfuzor na lampe i tyle , lightsphere, troche duzy ale dzieki temu swiatło fajnie doswietla z przodu a jak zdejmiesz tzw "cycek" to odbijasz na luzie od sufitu i jest idealnie![]()
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Nie zakładaj żadnych lajghtszparow tylko filtry cto. Zwróć uwagę na sufit jeśli ma belki to światło może padać w innym kierunku niż tego chcesz
Wysłane listem poleconym z Nexus 4
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Flitr cto Cię uratuje bo inaczej będziesz klął podczas obróbki :-) jak ja po ostatnim weselu gdzie były wściekle pomarańczowe ściany a pod sufitem rozwieszone jakieś pomarańczowe dekoracje z materiału. Masakra.
Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!
No jeśli stosujesz ctb do drewnianego sufitu to chciałbym zobaczyć efekt. Tylko cto jak ktoś wspomniał zależy od światła sztucznego względem naturalnego. Im przewaga jednego z nich tym bardziej gesty filtr stosujemy
Wysłane listem poleconym z Nexus 4
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)