A to przepraszamChce zaakcentowac, ze bynajmniej nie chodzi mi National Geographic tylko o National PHOTOGRAPHIC, ktorego mozna zostac nawet redaktorem naczelnymnie zauważyłem
![]()
A to przepraszamChce zaakcentowac, ze bynajmniej nie chodzi mi National Geographic tylko o National PHOTOGRAPHIC, ktorego mozna zostac nawet redaktorem naczelnymnie zauważyłem
![]()
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
A co do koszulek to ja mam sliczna czarna z napisem na plecach : REPORTER, i wszedzie wchodze![]()
dSLR + coś tam...
Mozna też załozyć jaskrawożółte nakrycie z napisem PRESS na plecach - też działa, ale i tak niewszędzie wejdziesz.
[ Dodano: 14 Wrzesień 2004 ]
A tak wracając do tematu CZARNEGO KONIA (czyli czarnej 300D) to wkońcu CANON pomyslał głową - sukces NIKONA D70 do nich przemówił.
Kilka takich błedów i CANON pójdzie z torbami.
Kolejny problem widac w cenie 20D. Cena z pogranicza absurdu - zaniżona na rynku polskim, albo są to jakieś wersje testowe, przedprodukcyjne, które trafiły do Polski celowo (w myśl zasady Głupi Polak kupi bo nowe).
Ach Canon Polska nie dba o swoich klientów.
//mj
Mam taka: http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/b...tomaszs016.jpgZamieszczone przez Aszu
Ale na kocich wystawach by glupio wygladala... sam sprzet wystarcza![]()
O tak - Koty mogłyby tego nie wytrzymać!!!!!
//mj
Mam taka: http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/b...tomaszs016.jpg
Ale na kocich wystawach by glupio wygladala... sam sprzet wystarcza[/quote]
Vitez! Chodzi Ci o kamizelkę czy ten plastik ?
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
O kamizelke. Wystarczajaco sie rzucam w oczy z moim wzrostem, duzym sprzetem, z softboxem na lampie. Kamizelka to juz byloby przegiecie az bym pewnie slyszal szepty "o, patrzcie jaki pozer"Zamieszczone przez krecio
![]()
Mysle, że ten ruch ze strony Canona (czarne body) jest wymuszony przez konkurencje (D70, *ist DS, Dynax 7D)
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Co jak co ludzie się patrzą na wygląd zewntrzny, a kolorystyka budy ma duże znaczenie przy wyborze.Mysle, że ten ruch ze strony Canona (czarne body) jest wymuszony przez konkurencje (D70, *ist DS, Dynax 7D)