@ RadOs41 - nie lepiej byłoby jednak po drugiej stronie pasa na Skaryszewskiej![]()
@ RadOs41 - nie lepiej byłoby jednak po drugiej stronie pasa na Skaryszewskiej![]()
witam
Ja stałem na Ogrodniczej przy końcu pasa za ogrodzeniem.
Byłem pierwszy raz na takiej imprezie .Po kupnie Tamrona zaraziłem się oglądając zdjęcia kolegi Bangi i postanowiłem wypróbować kupiony obiektyw.
Przyznam że miejsce wybrałem przypadkowo ,ale chyba było dobre bo kolegów z L-kami było gęsto.
Szkoda tylko że kilka razy takie wielkie chmurzyska zabrały całe swiatło na dłuższą chwilę...
Ostatnio edytowane przez fancik ; 27-08-2013 o 12:01
Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.
To są moje pierwsze chwile z tym obiektywem .
Na razie bardziej mi się podobaja zdjęcia statyczne z tego obiektywu .
Nad pokazaniem ruchu ( szczególenie samolotów itp. ) muszę popracować.
Nie ukrywam że jestem bardzo wymagający wobec siebie i sprzętu, z zazdrością patrzyłem na wyswietlacz Canona z tele 100-400mm L IS USM , który miałem okazje widzieć obok siebie .
Jednakże , aby nie zmieniać tematu napiszę tylko, że jak wezmę stosunek ceny do jakości to jestem bardzo zadowolony z Tamrona.
A wracając do tematu to najbardziej szkoda tych chwil jak taka chmura potrafiła się zatrzymać właśnie w ważnym momencie i na fotkach ciemnica straszna wyszła.
Jak znajdę chwilę to jeszcze kilka zdjęć wrzucę ....
Ostatnio edytowane przez fancik ; 27-08-2013 o 13:24
Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.