Pokaż wyniki od 1 do 10 z 95

Wątek: Air Show Radom 2013

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Air Show Radom 2013

Ja się właśnie zastanawiam nad przejściem na 100-400. Dzięki uprzejmości jednego z Kolegów miałem okazję podpiąć i powiem tak AF na oko szybszy ze 2x, stablizacja też całkiem OK, i to nawet niekoiniecznie gorsza od Tamiego, ale to szkło Kolegi mam wrażanie nie trafiało z moim body dalekich obiektów, może dlatego, że on miał robioną kalibrację body i szkła, nie wiem, dziwna sytuacja, bo z Tamim nie mam żadnych problemów, tyle, że na 6d na f5.6 jest winieta dość przeszkadzająca (od f 8 już nie ma) i brakowało momentami tych 100mm

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Ja się właśnie zastanawiam nad przejściem na 100-400. Dzięki uprzejmości jednego z Kolegów miałem okazję podpiąć i powiem tak AF na oko szybszy ze 2x, stablizacja też całkiem OK
    Ja też od dłuższego czasu zastanawiam się nad jakimś fajnym obiektywem, myślałem o 100-400, oraz o stałce 400 i pewnie ta stałka by zwycieżyła gdyby miała stabiliazację, zwłaszcza że większość zdjęć z Radomia robiłem na ogniskowej 400. Tak w ogóle to najchętniej zakupiłbym coś w przedziale 300-500 ze stabiliazacją, ale chyba takich nie ma a jak są zbliżone to cena astronomiczna - nie dla amatora robiącego fotki dla własnej przyjemności.
    A tak swoją drogą to może ktoś pstrykał tą stałką 400 i może podzielić się opinią, zwłaszcza byłoby to cenne, gdyby osoba ta miała i doświadczenie ze 100-400.
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Awatar cuore
    Miasto
    Warszawa

To ja zaprezentuję moje zdjęcia, pierwszy raz spróbowałem tego tematu więc połowę dnia spędziłem na przekładaniu teorii w praktykę. Jak patrze na zdjęcia pasjonatów tego tematu to stwierdzam, że nawet nie liznąłem tematu i braki w umiejętnościach że hoho, więc Szacun dla was Panowie i pewnie Panie
    16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Uprawnienia umieszczania postów