Jako posiadacz gopro, bardziej interesuje mnie temat "GOPRO nie ma serwisu i czesci" ? A taki filmiki zeby zrobic "OT" nie sadze ze w tym watku cos wnosza?
Jako posiadacz gopro, bardziej interesuje mnie temat "GOPRO nie ma serwisu i czesci" ? A taki filmiki zeby zrobic "OT" nie sadze ze w tym watku cos wnosza?
To prawda, większość "jabłkowych" urządzeń mobilnych jest, jak to oni nazywają, "nierozbieralna". Proponują jedynie rabat przy zakupie nowego urządzenia (oczywiście w przypadku oddania tego uszkodzonego). Trochę kpina, przy sprzęcie za xxxx zł. Mowa oczywiście o autoryzowanych 'serwisach'.
Natomiast Go Pro i brak serwisu jest zrozumiałe, zwyczajnie im się to nie opłaca.
Ostatnio edytowane przez jas_r ; 21-01-2014 o 21:41
Bo juz wiekszosc produktow nie oplaca sie naprawiac.
Proszę o to serwis GoPro w Warszawie! Nie znam i nie oceniam gdyż dzięki bogu nie muszę korzystać i niech tak pozostanie!
https://www.facebook.com/GoProSer
Niestety muszę dołączyć do bardzo rozczarowanych użytkowników GoPro, klientów Vobis.pl. Moja kamera użyta raz (słownie jeden raz)podczas snoorkowania z moim niepełnosprawnym synem. W trakcie tej niepowtarzalnej przygody bardzo szybko się wyłączyła. Okazało się, że jest rosa w środku a woda słona. Po oględzinach - pęknięta obudowa przy zawiasie. Po powrocie do kraju wysłałem do Vobis.pl. Oni dalej do serwisów itd. Jaka diagnoza? Oczywiście nieprawidłowe użytkowanie w wyniku, którego uszkodziłem (!) obudowę. Kamera nie może zostać naprawiona !
To ja się pytam: na czym polega nieprawidłowe użytkowanie obudowy (ochronnej jak by nie było) w kamerze sportowej "Pro" w wodzie? Były wstrząsy? Upadła ?
Ważne aby klient wydał kasę i do widzenia. Taki jest dzisiaj Vobis.pl i jego operator i-Terra Sp. z o.o. A pamiątki z wakacji niepełnosprawny dzieciak nie ma a ja nie będę miał pamiątki po nim...
Omijajcie Vobis a na Go Pro szkoda pieniędzy to lipa te obudowy!
ale nie rozumiem
o co masz pretensje?
obudowa byla pęknięta...powstaje pytanie kto ja uszkodził?
a zakładanie uszkodzonej osłony pod wódę nie jest najlepszym pomysłem na elektronikę
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Skoro pekla to albo zle ja zamykales albo upadla na beton albo ktos wczesniej zepsul i oddal do sklepu w ramach prawa do zwrotu. Nie widziales pekniecia? Raczej trudno czegos takiego nie dostrzec.
czesc Kajto,
jesli na gwarancji, to vobis powinien przyjac na gwarancje. Czy naprawa gwarancyjna sie nalezy czy nie.. to juz decyduje dystrybutor u ktorego zaopatrzyl sie vobis badz tez serwis producenta.
jesli vobis bede dalej upieral sie przy swoim, wowczas sprobuj juz bezposrednio u producenta. Dluga i mozolna to droga, ale moze warto.
eh. sorki, widze ze odkopalem stary temat, ale moze sie komus przyda;-)
chyba nie ma już sensu podawać punktów napraw gopro, bo tyle ich się narobiło.
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę.
Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.