Jak myślicie, za jaką kwotę mogę sprzedać praktycznie nienaruszoną sigmę 85 w stanie idealnym, jeszcze z 2 letnią gwarancją ? Ostra od pełnej dziury, sprawna, wolna od wad FF/BF ?![]()
Jak myślicie, za jaką kwotę mogę sprzedać praktycznie nienaruszoną sigmę 85 w stanie idealnym, jeszcze z 2 letnią gwarancją ? Ostra od pełnej dziury, sprawna, wolna od wad FF/BF ?![]()
wystaw od złotówki to się dowiesz
infantylne te twoje tematy
Sprzedaj za 10 tys. Problem tylko znajdź frajera ktory Ci tyle da. Becek Ci dobrze powiedział. Sprzedasz za tyle ile da Ci kupiec, a Twoje pobozne zyczenia co do ceny możesz o kant d... rozbić.
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
Dziewczynki popuscie miesnie...![]()
a popularne strony aukcyjne nie mowia za ile to chodzi minut 10-15% jako uzywane?
sporo chęcimało pieniędzy
Możesz sprzedać nawet za 100 zł, to zależy od Ciebie. Sensowniej byłoby zapytać jakie są średnie ceny takiego szkła :-). Koledzy dobrze Ci radzą, nie wiem czemu się obruszasz? Wstaw na allegro od 1 zł, ustaw wysoką cenę minimalną i nie będziesz musiał sprzedawać jeśli nikt jej nie osiągnie. I po sprawie...
Ostatnio edytowane przez dzidofon ; 23-08-2013 o 09:57
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)
Wolna od BF i FF na Twoim korpusie. Na innych może wymagać regulacji.
Cena nowej - 20% i jak dla mnie można próbować...
Wprawdzie to szklo prawie dorownuje jakoscia optyczna i mechaniczna do canon ef 85 f/1.8 ale to zawsze tylko sigma. Wolaj za nia z 900 zl i moze ktos naiwny się znajdzie.