Z czystym sumieniem mogę polecać Value Basket oddział w Polsce jak rasowy agent ;-) Ściągnąłem czwartą przesyłkę i było warto: EOS M2 + 2/22mm STM + 3,5-5,6/18-55mm STM + lampa EX 90 + adapter EF-EOS M. Przy okazji okazało się, że ta przejściówka jest w zestawie, chociaż z opisu to nie wynikało, a więc pozytywne zaskoczenie. Zwróciłem już na to uwagę sprzedawcy. Dodatkowo dokupiłem 4-5,6/11-22mm STM. To jest całkiem klawy zestaw i bez bólu współpracuje z EF-S 4-5,6/55-250 mm STM. Nie ma pogody, więc na razie zdjęć nie za bardzo robiłem, ale jestem bardzo zadowolony z jakości całej tej optyki, a i aparat jest zupełnie niegłupi. Zauważyłem, że w instrukcji jest błąd na korzyść użytkownika- niby ma nie mieć możliwości ręcznego ostrzenia na powiększonym podglądzie z obiektywami innymi, niż jedynie dedykowane do EOS-a M (nawet z EF i EF-S), a jednak jest ta możliwość i wszystko działa, nawet z niesystemowymi szkłami. Jak się nie ma przejściówek z dandelionem to ustawia się w menu zwalnianie migawki bez obiektywu i robi się zdjęcia. Przy okazji- aparat ma polskie menu, a tej informacji nigdzie w necie nie znalazłem. A jednak jest!