Proponuje koledze albo pojsc do psychologa.....
Vitez, czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz? Facet pisze swojego pierwszego posta, a Ty go wysyłasz do psychologa ! To ma być Twoim zdaniem dowcipne czy pouczające?
Czy znajdzie sie ktos ,jakis dobry czlowiek ,ktory pomoze mi w zmianie softu w canon-ie 300d ....
Keyloock,
1. Tak jak proponuje Vitez podaj miasto, z którego jesteś to może ktoś z sąsiadów Ci pomoże,
2. Zmiana softu nie jest obowiazkowa, mam poważne wątpliwości, czy na tym etapie Twojej "znajomości" z 300D jest to absolutny priorytet,
3. Jak już się oswoisz ze swoim sprzętem i naprawdę zacznie Ci brakować funkcji zablokowanych w oryginalnym sofcie, to wtedy go wgraj. Ja wgrałem soft kiedy kupiłem lampę 420ex i potrzebowałem korekcji i synchronizacji 1/200.
4. Nie przejmuj się postem Kolegi Moderatora - potraktuj to jako wypadek przy pracy.
5. Jeśli koniecznie chcesz wgrać ten soft to kup zewnętrzny czytnik CF i użyj sposobu proponowanego przez dvd2divx - naprawde jest to banalnie proste. Comp widzi CF jako dysk zewnętrzny, na którym zapisujesz plik. Po włożeniu karty do aparatu, aparat pyta czy chcesz zrobić update - wybierasz opcję OK.. i już.

Arkan