Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: W jaki sposób oddajecie utwór fotograficzny, po jego wykonaniu ?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: W jaki sposób oddajecie utwór fotograficzny, po jego wykonaniu ?

Cytat Zamieszczone przez betinus Zobacz posta
    A masz kontakt do młodej, żeby bezpośrednio z nią pogadać? Czy Pan Młody wszystkim steruje
    Na początku wydawało mi się że Panna Młoda była pozytywnie nastawiona, a w tym momencie wykazuje podobną postawę jak jej mąż - z tym że bez wulgaryzmów.

Chociaż fakt faktem, że ostatnio wolimy wspólnie odpuścić czasem jakiegoś klienta, który wydaje się upierdliwy na samym początku.
    W tym momencie, też będę dokładniej analizował ludzi.

Gdybym wiedział że będą takie problemy, też bym odmówił. Młodzi na spotkaniu wspomnieli, że mieli fotografkę na swój ślub, ale była w trakcie ciąży i podobno zrezygnowała bo to był jej termin... Teraz się zastanawiam czy to nie była tylko wymówka.
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 20-08-2013 o 11:57

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Gdybym wiedział że będą takie problemy, też bym odmówił. Młodzi na spotkaniu wspomnieli, że mieli fotografkę na swój ślub, ale była w trakcie ciąży i podobno zrezygnowała bo to był jej termin... Teraz się zastanawiam czy to nie była tylko wymówka.
    To ci sami co w wątku o stawkach za dojazd?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

jak już zobaczą album, to im trochę ciśnienie zejdzie?

Ja mam wrażenie, że jak zobaczą album, to celowo będą mówić że się nie podoba, a przy tym targować się jak na ruskim targu :-)

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To ci sami co w wątku o stawkach za dojazd?
    Dokładnie tak.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Dodam że po podpisaniu umowy, rzucił prostackim gestem, biorąc mój dowód osobisty, zerknął na dane, twierdząc przy tym że jeśli coś mu nie będzie pasowało to i tak mnie znajdzie. Uznałem to za żart. Teraz sam nie wiem co o tym myśleć.
    Tu się powinna zapalić czerwona lampka.

Ja mam wrażenie, że jak zobaczą album, to celowo będą mówić że się nie podoba, a przy tym targować się jak na ruskim targu :-)
    Albo Pan Młody wytłumaczy Ci ręcznie co myśli o zdjęciach .

Moje zdanie jest takie że korespondencyjnie tego nie załatwisz - po tym co napisałeś raczej musisz do nich jechać. Tyle że nie jechałbym sam. I nie mam tu na myśli ochrony , tylko zwyczajnie świadka rozmowy.

I jeszcze jedna rada - staraj się być podczas wszelkich rozmów bardziej dyplomatyczny od ministra spraw zagranicznych - spotkałem się z tym że ktoś nagrywał rozmowy i później były niemile konsekwencje.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów