i ja podobnie mysle 1 najlepsze dwa pozastale, jak dla mnie troche zaciasne kadry
węziej się nie dało :-DZamieszczone przez Jac
co do 3 - podoba mi sie poza prawie jak z baletu. główny element na zdjęciu to ich wzrok i ręcę (jedna ciut scięta). co do kwestii rozjaśnienia - traci swój klimatwrzuciłem tak ja zeszło z naprawde minimlanym rozjanśnieniem. pozatym łukasz.k był akurat pod koszem (tak jak z latarniami) a tam najciemniej
- stąd taki ciemny
coś na dokładkę z azs-u. lekko poruszone, piłkę cudem jeszcze złapało![]()
Ostatnio edytowane przez K2_verti ; 05-03-2006 o 00:33
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
kolejne fotki:
mecz Polonia - Kolporter Kielce
główeczka piechny po dośrodkowaniu z rożnego!
walka w powietrzu
ten bramkarz robi niesamowite miny - przyszłość świetlana w cyrku
i żurekna deser
Jak wszedłem na stadion - to koparka opadła mi do kolan. Wszędzie 1marki i 400 bądź 600. Cudnie wygląda rząd 1 i 400 w rytm śledzących piłkę i piłkarzy - jak w balecie! Pełna harmonia i gracja![]()
Myślałem że sportowa fotografia to pikuś. Trzeba mieć ********y refleks. Łapa boli przy ciągłym śledzeniu i prowadzeniu ostrości. Obowiązkowo monopod, chociaż te fotki zrobiłem bez użycia kija. Nie wiem czemu, ale monopod ogranicza - trudniej mi się zgrać z takim dziwnym narzędziem. I do tego ten mróz -5. Po 45 minutach na mrozie nie czułem już palców, a przez kolejne 10 minut przerwy w ciepłym pomieszczeniu stałem i nacierałem łapki. Kolejnym razem wezmę sobie termosik. Sprzęt waży ze 3 kg. Po 45 minutach chciałem zwinąć manatki i lecieć do domu. Ale dałem se na wstrzymanie - trzeba być twardym, nie mietkim
I udało mi się takie rzeczy w drugiej połowie złapać
Kolejnym razem będzie lepiej
Ostatnio edytowane przez K2_verti ; 13-03-2006 o 23:30
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)