Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Obiektyw na wycieczkę objazdową do Włoch

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar jaco
    Miasto
    Płock

Domyślnie Odp: Obiektyw na wycieczkę objazdową do Włoch

Zostań przy tym co masz, będzie uniwersalnie i wygodnie. Tym bardziej że sam pisałeś że czasu na szukanie ciekawych ujęć będzie mało

Wysłane z Sony Xperia S
    "Wiem co mówię, mówię co wiem. Dużo wiem, więc dużo mówię"

Bywalec Awatar fancik
    Miasto
    warszawa

Cytat Zamieszczone przez jaco Zobacz posta
    Zostań przy tym co masz, będzie uniwersalnie i wygodnie. Tym bardziej że sam pisałeś że czasu na szukanie ciekawych ujęć będzie mało

Wysłane z Sony Xperia S
    Własnie najbardziej obawiam się tego braku czasu , nawet poważnie zastanawiam sie czy brac wogóle statyw jako że troche waży i cały czas trzeba go mieć na plecach .
    Z drugiej strony zal by było wieczornych ujęć , które mam nadzieję bedą , po dziennym bieganiu za przewodnikiem .
    Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
    Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez fancik Zobacz posta
    Własnie najbardziej obawiam się tego braku czasu , nawet poważnie zastanawiam sie czy brac wogóle statyw jako że troche waży i cały czas trzeba go mieć na plecach .
    Z drugiej strony zal by było wieczornych ujęć , które mam nadzieję bedą , po dziennym bieganiu za przewodnikiem .
    zdecydowanie brac statyw. i jesli to mozliwe zerwac sie po nocy, zeby zrobic nabrzeze o swicie - a to trzeba mocno wczesnie zrobic (nawet godzine przed switem), bo dosc szybko wylaczaja latarnie...

www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów