Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Obiektyw na wycieczkę objazdową do Włoch

Mieszany widok

Bywalec Awatar fancik
    Miasto
    warszawa

Domyślnie Odp: Obiektyw na wycieczkę objazdową do Włoch

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    A gdzie masz noclegi... Bo tak wycieczka objazdowa to najczęściej: przyjeżdżamy do Wenecji koło 6-8 latamy po mieście i jedziemy dalej... Więc zanim weźmiesz statyw pomyśl o tym.
    Właśnie ma być pięć miejsc i na każde jeden dzień , ale z dojazdami i posiłkami , a nikt mi nie zagwarantuje ilości czasu bo to w takich miejscach odwiedzanych tłumnie przez turystów jest nie do przewidzenia.
    Florencja, Rzym, Watykan, Asyż, Wenecja
    Myślę , jednak że potraktuję ten wyjazd jako doświadczenie na przyszłość .
    Wezmę podstawowy zestaw i tyle.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bono74 Zobacz posta
    W Wenecji miałem z racji ograniczenia ciężaru do noszenia tylko zapięty jeden obiektyw 10-22 ( nie miałem wtedy jeszcze 17-55 - teraz właśnie tego bym zabrał) i zasadzie dało radę, także brałbym tylko 15-85 i powinno wystarczyć. Statyw raczej tylko na ranem tak jak koledzy radzą bo w ciągu dnia albo nawet wieczorem ,co ja mówię w nocy taki tłum że nie ma go nawet jak rozłożyć. Oh Wenecja piękna jest do fotografowania, pozdrawiam i życzę udanych kadrów
    Ciekawe czy będę wstanie wstać bardzo rano po całodniowym bieganiu za przewodnikiem ..... muszę się zastanowić poważnie czy wogóle brać statyw jeśli potrzebny będzie raczej tylko rano ...
    Ostatnio edytowane przez fancik ; 13-08-2013 o 14:16
    Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
    Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.

Uprawnienia umieszczania postów