Amber - z wybiegu nr 1 i nr 4. jako całościowe zdjęcie. fajne.
na tych chyba skóra najlepiej, akurat też*modelki na tych fajne laski, także jest komplet ;-). tak a propos to chyba butki nr 1 kwalifikują się do kupienia. tzn. fajne. szkło potrzebuję kupić do średniaka, więc muszę fant mieć w zanadrzu ;-)
kwestia doświetlania jednak od dołu choć trochę - napewno musisz
z tym powalczyć, zobacz co się dzieje tym pannom pod brodą, jakaś wyrwa nie cień. rób ten softbox nakładkę na lampę, bo jak nie to ja robię i palma pionierstwa softboxów lampowych spada na mnie ;-) wiesz, pomniki, odczyty w całym kraju, powitanie chlebem i solą, dzieci w strojach ludowycha tak na poważnie: softbox taki formatem A4, kombinuję trochę z kątem tego względem lampy i tyle.
zdjęcia Ewy Salety (nie wiem kto to - pewnie żona jakiegoś Salety) to tylko uwaga z kadrowaniem. nr 9 jeżeli minimalnie wiadomo w którą stronę to wiadomo co byś nie uciął. nr 10 ładne (choć kolor skóry do dopracowania), ale ta ucięta dłoń mnie nieco tego. ale też bez przesady.
zdjęcia Panów pomijam, bo w ogóle tego typu modele to dla mnie wieśniactwo, więc zdjęcia trochę po macoszemu oglądam. pozdrawiam