Cytat Zamieszczone przez Amber
Vitez,
odnosnie mojej poprzedniej dygresji na Twoj temat, wyjasniam:

Robisz sam ISTOTNIE poruszone zdjęcia, na czasach gdzie nie powinno ich byc, nie zauważasz tego u siebie i wstawiasz na forum. Aby nie szukac daleko przyklad:

http://canon-board.info/showthread.php?t=5654&page=3

Fotka w tym wątku byla zrobiona przez Ciebie przy 1/100s i f5/6
(jesli by ktos na podstawie tych sampli ocenial 50/1.4 lub 5D to by sie załamał )

Jednak to u INNYCH wynajdujesz poruszenia, mimo ze ich tam NIE MA.
Przypisujesz nieslusznie innym błędy, które sam robisz i których u siebie nie zauważasz.
Takie wlasnie podejscie bylo podstawą mojej uwagi na temat Twojego komentarza.

OK ale komentarze odnosnie moich fotek pisz w moim watku ze zdjeciami a nie swoim, czy w watku ze zdjeciami nie kwalifikujacymi sie nawet jako testowe (do ktorego link podales) - masz do tego takie samo prawo jak ja do pisania (niewazne trafionych czy nie) komentarzy w tym watku.
Nigdzie nie napisalem ze nie zauwazam poruszen u siebie - fotki pokazuje nie po to by je ludzie chwalili a by komentowali - i pozytywnie i negatywnie.

A propos - poczytaj dokladniej ten watek... przyznalem ze moglo byc poruszone z powodu emocji - tak wiec twoj argument "nie zauważasz tego u siebie" zdechl.
Po drugie powinienes doczytac moje zastrzezenia w danym watku ze TO NIE SA FOTKI TESTOWE , ani tym bardziej to nie sa fotki MOJE (takie ktore robie dla siebie i ktore chce by potem ludzie krytykowali) - nie ten watek.

Ogolnie - znalazles najgorszy mozliwy argument (i fotki) i go nietrafnie zastosowales.

Reagowanie w taki sposob "a bo ty kiepskie fotki robisz wiec sie nie odzywaj" jaki pokazales to po prostu dziecinada, tym bardziej nie na podstawie moich, ze tak to ujme "wlasciwych" fotek a na podstawie pstrykow zrobionych w kilka sekund w czasie zabawy czyjas puszka.

Wystarczylo napisac ze nieslusznie sie dopatruje poruszenia i to uzasadnic - bez wjezdzania na poziom fotek innych - to by byl komentarz na poziomie.

Poza tym moj post zawieral nie tylko uwage o poruszeniu do ktorej sie czepiles ale tez kilka innych - zignorowales je zaslepiony tym ze smialem zarzucic poruszenie .

EOT - mniej zadufania zycze i trafniejszego doboru czyichs zdjec do komentowania . Zblazniles sie piszac wlasnie o tych fotkach z 5D i 50 1.4 i tyle 8) bo one juz dawno byly obgadane i skomentowane odnosnie m.in. poruszen, jakosci itp.