Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Gtj #598

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie Odp: Gtj #598

Zabawa-zabawą, ale....

Regulamin mówi:
    Użytkownicy zadają pytania lub odgadują odpowiedź. Jednorazowo wolno podjąc jedną taką próbę, tzn. wolno zapytać „Krynica?” ale nie „Krynica albo Darłówko?”. Kolejną próbę można podjąć dopiero po tym, jak autor wątku udzieli odpowiedzi przeczącej.

Początki nałogu Awatar fotokor1

zabawa zabawą ale wyjaśniam że napisałam dwa posty pierwszy gdzie podałam Będzin a drugi gdzie się wycofałam i podałam Bolków, post nadpisał się pod pierwszym co dało dwie odpowiedzi - czas następowania po sobie postów zadziałał
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

wydaje mi sie, ze bylo to troche nieoczywiste, powinno bylo to byc wyrazniej ustalone, bo wygladalo jak dwie propozycje na raz.

niemniej, regula zasady jest, ze to zadajacy zagadke wybiera zwyciezce i tu juz jest po ptakach.

na przyszlosc prosze zgadujacych o wiecej dyscypliny rowniez zadajacych zagadki o pilnowanie regul...
    www albo tez flickr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów